torsdag, november 17, 2005

Först kastrering, sen Bloggforum

Har varit på kirurgen o undersökt min högra framtass idag. Själva brottet är nog läkt o okey, men det hände tydligen fler saker i handleden vid mitt snöpliga fall. Senor som spökar... och mer än så... ja det blir ny röntgen... och möjligen operation på handkirurgen i Örebro. Vill inte! Men måste väl inse att detta kanske är enda chansen att kunna använda handen fullt ut o att sen slippa den ständiga värken. Läkaren jag träffade idag, var av den verkligt pedagogiska sorten. Han tecknade medan han förklarade vad som troligen hänt i min hand. Sånt gillar jag o det talade jag om. MVG till den läkaren.
Åke o Fritte har också varit hos farbror doktorn idag, men i andra ärenden. De söta gossarna föddes i april o det var nu hög tid för kastrering. Förgrymmade över att inte få mat på hela dagen o förundrade över varför i hela världen de inte fick gå ut o gömma sig, blev de instoppade i vår kattransportlåda o fick dessutom åka bil. Kattdoktorn tecknade inte, det var mer tredimensionellt arbete där, o lite syslöjd. Bosse o jag assisterade. Kunde sedan konstatera att vi trots det, fick punga ut med två tusingar.
Nu ligger de o sover ruset av sig i tvättstugan. Kan tänka mig att det blir ett raglande utan dess like sen. Och svårigheter att ta sig upp på lådan. I morgon, om inte förr, väntar hungerkravaller. För det är två verkliga matvrak som fått svälta idag.
Borde nog ta itu med lite förberedelser inför min Stockholmsresa i morgon. Bäst att fixa till sig lite, och packa ner lämpliga outfits.
Jobbar egentligen till halv tre i morgon, men måste smita iväg en timme före för att hinna hem o hämta fruset kalv- o älgkött till de unga tu som jag ska bo hos. Anländer med tåg till Sthlm kvart över sju. I morgon kväll blir det dock inte kött från egen gård på Sessans bord. Nej då ska hon, D. och jag ut o äta flott o gott nån annanstans.
Och på lördag så är det äntligen dags för Bloggforum. Tänk, då får vi se varandra. Konstigt! Tänk om det blir som det brukar vara när man först läst boken o sen ser filmen...

25 kommentarer:

Cornelia sa...

Ja det känns lite pirrigt - men i det här fallet är nog filmen minst lika bra

Humlan sa...

Mmm det är lite pirrig, hoppas också att vi gillar filmen!

Gagga sa...

Ja våran film ska bli bra. Det blir bara så förfärligt spännande att få se sina medspelare.
Har rakat benen o sytt upp byxor nu, så snart är jag redo.
See you girls!

Bloggblad sa...

Å, så bra! Här fick jag förklaringen på vem Åke är. Blev lite ängslig där ett tag hos mamsen...

Läkaren såg nog att du är en bildmänniska! Se för sjuttsingen till att bli bra i högerhanden!

Batbut sa...

lite surrealistiskt, fast ballt. Iaf jag har förutfattade meningar om hur ni ser ut och är, förmodligen har ni detsamma om mig. Spännande att se om man träffar rätt

Bloggblad sa...

Gagga! Du tar väl med kameran så du kan maila över lite bilder. Jag är SÅÅÅÅÅ nyfiken på om t.ex. Batbut är så dimmig som hon ser ut och om humlan har maggördel...

Bloggblad sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
The Female Dinousaur sa...

Ja, det ska onekligen bli spännande! Hoppas Bloggforum blir bra också.

Gagga sa...

Bloggblad! Haha, trodde du att Åke var en karl. Nej Åke o Fritte är i o för sig uppkallade efter två kompisar till oss, men är alltså två rödvita hankatter.
Jo nog ska jag försöka bli bra i handen. Får väl göra undan ett o annat innan ev. operation.

Batbut! Vet precis hur ni ser ut allihopa i mina inre bilder. Ska bli kul att jämföra med verkligheten. Och bara det att vi har riktiga namn... hihi!
Vi ses!


Bloggblad igen! Jo nu är kameran laddad för mingelbilder. Ska maila till dig ett o annat som ingen får se o läsa på bloggen. Hehe..


Biggis! Hur var det nu. Du har alltså en o en halvmeter långt hår som står rätt upp o en blomma i näsan o en ring i handen... eller...??? See you ;)

Anonym sa...

Klappar om din tass med liniment och lindar in dig i värmande ull!

Gagga sa...

tant Monica! Tack! Du är så snäll.
Känner din värmande omtanke ända hit.


Mette! Jo vi är många som ska dit. Rapporter kommer säkert från alla de håll. Frågan är vilka bilder man sen får/törs visa :)
Kan ju maila lite speciella bilder till dig också om du vill se.
Var rädd om lilla magen o hela dig!

Vi på Kantarellen sa...

Blev lite orolig ett tag, när jag läste rubriken och tänkte: "Vilket jäkla bra läkkött den människan måste ha. Kastrering dan innan bloggfourum"

Men sen fick jag förklaringen... pust!

Gagga sa...

Mamsan! Jag gjorde en sån där saftig kvällspressrubrik för att få läsare ;) Och du gick på det ;)
Nu har jag sista lektionen för dagen. Sen blir det bråttom för att hinna hemom o till tåget.
Tjohej!

Mette! Lita på det!
Vill inte att du ska ha ont någonstans. Healing på nätet...?

Bloggblad sa...

Så där - nog för att jag av vissa, mig närstående personer, ofta uppfattas som tjatig, men jag behöver ju inte skriva dubbla kommenterar för det...

gagga: rakat benen och sytt upp byxorna... Ska du komma i shorts? Då får jag be er andra att ta en bild av det!

Vi på Kantarellen sa...

Gagga som Alexander Bard... vilken syn! Jag fotar....lovar!

Anonym sa...

hej, Gagga!

Det var kul att ses på Bloggforum! Blev det sent..?

The Female Dinousaur sa...

Det var så kul att träffa dig, Gagga! Önskar att jag hade kunnat få vara med senare också! Hörde att det blev "värre framåt natten"... :-)

Batbut sa...

Gagga, säger som Biggis. Kul att ses och synd att jag var tvungen att avvika. Hade gärna pratat med. Du såg ut som jag förväntat mig, en naturlig och vacker kvinna i sina bästa år *s*

Bloggblad sa...

Jag har sett dig och mamsen på bild hos hedgehog. Kanonbra! Och AB har jag också sett. Alltså inte Alexander Bard utan Annika... ;)

Cornelia sa...

Gagga - har du inte kommit hem än?

Vi på Kantarellen sa...

Ja.... var tusan är du!!!! Jag vill se dina bilder!!!!!!

The Female Dinousaur sa...

We miss you! Fastnade du i Stockholm? :-)

Humlan sa...

Gagga! Underbart kul att ses. Även om det känns alldeles för kort. Hoppas det blir fler tillfällen!

Cornelia sa...

Ho ho - någon hemma?

Gagga sa...

Jo nu är jag hemma. Oj, vilken helg! Så roligt det var att träffa er. Synd att inte ALLA kunde vara med, o synd att inte alla var med på e.m. o på kvällen.

Ska skicka lite undergroundbilder till er som var med på Foam samt till Bloggblad. Nån mer?