torsdag, mars 27, 2008

Dagsfärsk mus

Måhända influerad av detta, eller möjligen uppskrämd av de bacillskräcksframkallande städtanterna på TV, skruvade jag i morse isär min mus. Nog för att den var i stort behov av rengöring, (innehöll gott o väl en kvarts katt), och även om jag rent logiskt förstod hur jag skulle sätta samman allt som ramlade isär, kunde jag omöjligt få det hela att sitta ihop igen. Kanske det hade funkat om jag hade stoppat tillbaka katthårshögen, men det kändes inte som något fullgott alternativ.
Även om jag är det minsta flitig här på bloggen, så fick jag nära nog panik när jag inte kunde gå in o kolla vad som hänt hos er andra. Milda tider; Linda K kanske skulle hinna föda under tiden jag satt där ouppkopplad, med en död mus i min hand!
Många timmar och många mil därefter har jag nu installerat en nyinköpt fräsch supermus. Köpte dessutom äntligen en extern hårddisk till mitt bildarkiv som levt ett oskyddat liv alltför länge. Vet inte om jag klarar att installera o kopiera över bilderna själv. Den IT-konsult jag både fött o gött, har ju bosatt sig på Svea Rikes motsatta ytterkant härifrån sett, o frågan är om jag har något kvar av tekniskt snille, eller om hon ärvt allt jag eventuellt hade.

3 kommentarer:

Tina sa...

Lycka till med nya husdjuret Hihi.
Du fixar bilderna till hårddisken. Ha en en gang lärt sä cykle så kan en dä live ut!!!

Anonym sa...

Kan riktigt se framför mig när du skall plocka ihop den lilla... Hoppas att du haft en god påsk. Malin

Gagga sa...

Tina! Så rädd att bilderna bara försvinner nånstans på vägen. Men musen mår bra ;)

Malin! Du som är tekniklärare fixar säkert en musrengöring lätt som en plätt ;) Påsken har varit om inte glad så god. Räcker långt. Vi ses på måndag!