lördag, april 12, 2008

Trött på att tälta

(Bild från HM)

Hittade till min stora lycka denna Marimekkoklänning/tunika på HM i Charlottenberg idag. Tämligen trång, men jag köpte den ändå. Tänkte som så att den här ska jag baske mig springa mig i. Nu gäller det sannerligen att ligga i innan sommaren är här. Vill så gärna tro att den då ska sitta perfekt. Vilken storlek jag trängde mig in i tänker jag inte tala om; så roligt ska vi inte ha.

9 kommentarer:

Linda K sa...

den är så fin! klämde på den jag också men kom fram till att den inte är amningsbar. så jag får amma i likamönstrad bikini istället ;)

Mamselamsen2 sa...

Jag tror det var en 34:a.

Gagga sa...

Linda! Erkänner att jag även köpte en stor fyrkantig "sak" i detta tyg. Har den som duk så länge, men om jag nu misslyckas med att bli så smäcker som jag tänkt, så får jag väl vira dettatygstycke ett varv runt fläsket.

Mamsan! Klart det va´;)

johanna sa...

Trevlig blogg! Råkade bara hamna här mitt i allt klickande. Ska kolla lite närmare ;-) Konst och pyssel verkar det som, och sånt tycker ju jag är kul! Och klänningen är jättefin! Har väskan i samma tyg, sparar den ett tag till och hoppas på att få matcha den med lite sol snart. Ha en fin dag!

Gagga sa...

Hej Johanna o välkommen till min blogg som är en mix av det mesta som bjuds i livet!

Malin sa...

Jag läste om forskning som kommit fram till att om man tänker att man sportar och går ner i vikt (fast man alltså inte sportar) så går man ner i vikt, i jämförelse med den som inte alls tänker att den sportar... Det tycker jag var en otroligt tröstande forskning!!
Du har i proncip redan kommit i klänningen alltså!

Gagga sa...

Tack Malin! Det var det bästa träningstipset jag hört talas om. Passar mig perfekt. Här ska tänkas så kilona springer iväg av sig själv :)

Humlan sa...

Snygg! Den vill jag också ha, ska genast börja tänka... Tack för tipset Malin!

Gagga sa...

Humlan! Underbart tips det där :)