torsdag, januari 25, 2007

AntikundranTänk om man skulle placera sig i en evighetslång antikrundekö i sällskap med den här forna leksakshästen.....
Vad skulle det göra att hästen saknade både det ena o det andra; huvudsaken måste ju vara att den hade kvar sin orginalmålning och att den definitivt inte var renoverad. Helst skulle den ju vara ett gediget Stockholmsarbete förstås och ha mystiska stämplar o helst ska den få någon pimpinett liten antikexpert att flyga o flaxa i total extas o utbrista ; "vad trrrrror du den är värrrrd" och man skulle förstås svara "ingen aaaaning" o dreglet skulle börja rinna o hjärtat börja fladdra o man skulle hinna tänka: "bankfack...Bukowski...en jävla massa kosing...", och så skulle man få den svindlande summan upprepad ett antal gånger....men...men... vem fasen skulle vilja betala en massa pengar för en slaktad gammal trähäst!?!?
Har ingen aaaaning om var den kommer ifrån, eller hur den har hamnat här o vet inte varför jag låter den stå framme och begriper inte ens varför jag inte kastat bort den.
Nu ska jag se på TV ; det börjar nu!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi du så rolig!

Hannele sa...

Inte lätt att förstå kännarna, ibland får det inte finnas en skråma, ibland måste det se använt ut..

Anonym sa...

Nu har jag fått mig ett gott skratt...tack

londongirl sa...

Fniss...jag gillar Antikrundan. Tycker alltid jag lär mig något nytt. Men jag skulle önska att människor lämnade in mer konst, framför allt tavlor.

Mette sa...

Hahahahah! Javisst hänger dreglet lagom mycket när de säger "Ja, jag vet inte??!!"

gagga sa...

Anne-Maj! Hihi, försökte iallafall.

Hannele! Så sant!

Gunnel! :D

Londongirl! Jag gillar att titta på Antikrundan, men medge att det tenderar att bli tämligen fjantigt då o då. Sist nu i Nora var nog det sämsta avsnittet av alla jag sett. Trasiga rökelsekar o maskätna skåp o inte mycket mer.
Men visst lär man sig massor o jag är gillar också när det dyker upp konst.
Nästa gång blir från Sunne. Hade i ärlighetens namn tänkt mig dit då i somras när det begav sig, men orkade inte stå i kö med min dåliga rygg. Hade givetvis inte dragit med den trasiga hästen. Den tog jag bara fram för att försöka vara rolig. Nej det finns väl ett o annat mer intressant i gömmorna.

Mette! :D Så sant!

AnnaKristina sa...

Finns säkert någon galning som har för mycket pengar i plånboken som villigt spenderar lite slantar på en gammal halt trähäst utan huvud...är du förresten helt 100 på att det är en häst, det kanske är något "alldeles, alldeles underbart" som bara någon ensam själ till samlare förstår sig på....liksom.

gagga sa...

Annakristina, välkommen till min blogg!
Givetvis är den till salu i så fall... hihi!!

Mamselamsen sa...

Jag tror du kan håva in storkovan på den

gagga sa...

Mamsan! Hur mycket bjuder du :D?

Mamselamsen sa...

Inte ett öre.... jag är ju lite mer åt det guldiga hållet.

gagga sa...

Mamsan! Men om jag binder en guldrosett om halsen på den då ;) ?