söndag, september 14, 2008

Med ett ben på var sidan gränsen


Min stickutställning i Norge pågår för fullt sen drygt en vecka tillbaka. Hinner inte vara där särskilt ofta själv, men givetvis var jag personligen på plats under vernissagen förra lördagen.
En jätterolig tillställning med våffelkalas o levande musik. Ingen stel o krystad saltapinnetillställning där inte. Nej i Norge är det där med kulturevenemang inte så satans högtidligt o märkvärdigt, utan mer som en möjlighet till möten, glädje o fest.
De norska värdarna med Björg Dyblie i spetsen är helt fantastiska! Jag fylls av glädje och ny styrka varje gång jag åker över gränsen och träffar alla dessa trevliga och generösa människor.
Nästan så man får lust att emigrera.
Plockar ner utställningen 26 september o fraktar då hem rubbet igen. På grund av rådande tullbestämmelser ( Norge ligger ju utanför EU) , har jag valt att inte sälja något på plats. Hugade spekulanter får istället efter utställningens slut leta sig hit till min ateljé. Vore trevligt med en fredlig form av norsk invasion som en följd av denna lilla utställning.Uppdaterat:

ÖPPETTIDER GALLERI KUNSTKROKEN SKOTTERUD :


Må 8.00-15.30
Ti 8.00-17.00
On 8.00-15.30
To 8.00-19.00
Fr 8.00-15.30
Lö 10.00-13.00
Sö Stängt

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åker över på fre jag=) Har äntligen en ledig dag utan några måsten... /Kram

Anonym sa...

Dear Gagga ! jag är ledig onsdag och undrar vilken tid utställningen är öppen!
kram Bella

Ilva sa...

ÅÅÅ vad fint, jaf har undrat hur det gick! Soffinstallationen är underbar! Du e bäst!

Annika sa...

Ser ut att vara en underbar utställning.... har den öppet varje dag???? är ju lite ledig ibland så kanske skulle man ta sig en tur.... Ha de bra... Annika

Anonym sa...

Mysiga kuddar.

Anonym sa...

Mysiga kuddar.

Gagga sa...

Neta! Skönt för dig att få åka utomlans en sväng ;) Roligt om du hinner inom Kunstkroken

Bella! På onsdag är det öppet mellan 8.00-15.30. Bra att du påminde mig om att jag inte satt ut öppettiderna. Har nu uppdaterat inlägget med dessa. Tack!

Ilva! Tack! Tog ett tag innan jag orkade blogga. Mycket nu! Soffan är uppskattad. Roligt att få visa den på annat ställe än här i ateljén.

Annika! Har nu satt ut öppettiderna på bloggen. Roligt om du åker o kollar. Finns en del mer som inte syns på bilderna här :)

Anonym! Tack! De är också stickade o sen tovade i tvättmaskinen. Egen design som allt det andra jag har med på denna utställning.