söndag, juni 18, 2006

Huvudlöst mode?



Vi var på Rackstadsmuseets stora fina sommarutställning "Festen" idag. Det rådde av någon anledning fotoförbud i lokalerna, men jag kunde inte låta bli att smygfotografera Bosse när han kom fram till Inger Stinnerboms scendräkter från Västanå Teater, och plötsligt började prata om modebloggbilder med avklippta huvuden.

Förresten;
Tror inte jag berättat om vad som hände mig, när jag skulle göra ett litet modebloggreportage i höstas. Kom på att skolans hiss skulle passa bra att ha som ateljé. Stoooor spegelvägg, bra ljus o lite avskildhet. Där stod jag länge o väl o vred o vände på mig o knäppte en o annan bild. Plötsligt släcktes ljuset och dörren gick i lås. Pinsamt värre. Så går det när man är fåfäng. Det blev inga fler Gaggmodefoton tagna. Och de jag tog slapp ni att se.

14 kommentarer:

Ilva sa...

Laser Bosse modebloggar???!!!

Gagga sa...

Ilva! Du, han kollar alla bloggar jag har på min lista o fler därtill. Han har många åsikter, speciellt om bilderna. Din blogg älskar han. Och där är ju både maten o bilderna av intresse. Men det bor en liten modenörd i den mannen. Oj vad åsikter han har om kläder. Och han har öga för vad som passar på den ena o den andra.
Stylist skulle han va o inte bonde.
Jag skojar INTE nu.

Ilva sa...

Na du nu tors jag ALDRIG traffa honom, jag som ser ut som en luffare! Men det ar ju aldrig forsent, khan kanske borde starta sin egen lilla blogg fast det kanske han har redan?!

Gagga sa...

Ilva! Neej då, du får säkert se ut hur du vill, för det gör jag. Dessutom har han sett bilder på dig så det är definitivt grönt :) Men han är bra att ha med om man måste handla nåt nytt. Nej han bloggar inte :)

Vi på Kantarellen sa...

Ilva: Det gör du inte alls... jag vet!

Tankevågor sa...

Jisses nu MÅSTE man ju se ordentlig ut när man går ut med en Gagga-väska på stan. Tänk om man möter Bosse och man inte matchar i helhetsintrycket!

HAN är iaf väldigt stilig i vad han än gömmer sig bakom!

Anonym sa...

Att han klär så bra i klänning :-)

Anonym sa...

Hissen, men du! Det lilla jag vet om dig, men du verkar ha mera fuffens för dig:-)

Hälsa Bosse att han ser snygg ut i alla kläder han tar på sig!

Gagga sa...

Mamsan! Du ska veta att Bosse är mycket fascinerad av Ilva. Törs nästan inte låta dem mötas ;)

Londongirl! Bäst du ger ett ihoptovat helylleintryck isåfall ;)

Hagengôbben! Det trodde du inte :D

Anne-Maj! Jaa du, nog har jag mycket fyffens för mig som jag aldrig nämner här på bloggen.

Bosse hälsar o tackar Londongirl o Anne-Maj för komplimanger :)

Anonym sa...

Nej, det är mycket man inte vet :-)

Gagga sa...

HagengÔbben! Vänta du bara :D

Anonym sa...

Men då...gör du sånt som är förbjudet. Fy dig (fniss).

Gagga sa...

Gunnel! Jojomensan, men mina "brott" är nog ganska oförargliga. Jag ifrågasatte det nya fotoförbudet på museet o talade om att jag faktiskt redan tagit ett antal bilder. Jag är ju medlem. Det skulle tas upp på nästa möte. Dom får väl "ta mig" om de törs :)

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»