onsdag, augusti 30, 2006

Nätverk

12 kommentarer:

Gunnel sa...

Det där är nästan som när jag cyklar iväg tidigt tidigt på morgonen. Då ser jag många fina spindelnät med daggdroppar i efter min färdväg. Det är så häftigt.

londongirl sa...

Sagoboksvackert!

maleandro sa...

Ibland så saknar jag den svenska naturen, den är så vacker och ren....

Anonym sa...

Underbar bild, nätverk måste man ju ha. Men det värsta är väl om man fastnar någonstans på vägen...

Ilva sa...

Gagga, nu maste du fixa ett Flickr.com konto. Dessa bilder fortjanar battre upplosning! Hur enkelt som heslt och du kan ta gratisvarianten!

gagga sa...

Gunnel! Ja nu skulle man kunna ta vackra spindelnätsbilder. Den här tog jag samtidigt som skräddarebilden, tidigt i augusti.

Londongirl! Tack, det suger jag i mig :)

Maleandro! Ja än så länge finns mycket oförstört, men stora delar av odlad mark återgår till urskog o många arter försvinner.

Anonym! Tack, vem du nu är :)
Själv har jag en tendens att missköta mitt nätverk. Då kan det te sig som på bilden. Lite rörigt, ogenomträngligt o delvis förstört.
Man ska vara rädd om det vackra o sköra.

Ilva! Hade det innan jag började blogga, o la då in mest bilder på människor.Var lite rädd att mina bilder kunde knyckas där, så jag slutade lägga in fler.
Kanske har jag kontot kvar. Har inte kollat.
Kan jag inte få bättre upplösning utan Flickr menar du?
Begriper inte så mycket om det där med pixlar o sånt. Skulle nog behöva en kurs.

Cornelia sa...

Gagga, du är så bra...

Ilva sa...

Jamen de kan knyckas nu med, det ar ju bara att lyfta dem. Du kan faktiskt se till att de inte gar att bloggas dar om det ar det du vill. Bilderna blir mycket battre om du algger in dem fran flickr. prova sa far du se.

Linda K sa...

vackert, men jag gilal rinte riktigt skaparna...

gagga sa...

Cornelia! Tack snälla du!

Ilva! Blev allt lite sugen. Får nog lov att öppna ett nytt Flickr-konto. Kommer inte på mitt gamla lösenord o de gamla bilderna jag har där är inget jag vill att nån på bloggen kommer åt.

Linda K. Tack, men så synd att du inte gillar de små flitiga krypen. Iofs så är jag kanske tämligen ensam om att inte vara rädd för spindlar.

Bloggblad sa...

Jag hade en spindel som husdjur en hel sommar, i trappfönstret. Jag fångade flugor åt honom och lille Sture var så söt... men sen tog dammsugaren honom.

Himla vacker bild. Jag tog ett flickr-konto, gratis, men de bilderna försvann ur bloggen och är bara x numera.

gagga sa...

Tack Bloggis! Ja spindlar det finns det gott om här hos mig, men jag har inte tänkt på att fråga vad de heter ;)
Menar du att det är därför det bara återstår ett X på somliga bloggar. Men Ilvas bilder blir ju kvar (guskelov). Värt att pröva igen.