torsdag, februari 08, 2007

Livselexir

Utan de här två produkterna skulle jag vara mer vissen än den mest vissna tulipan.
Blutsaft har jag använt periodvis i över 30 år. Det finns nåt i den som jag tydligen behöver fastän jag tror mig äta fullvärdigt.
Granatäpplejuicen upptäckte jag i höstas. Nu köper jag 5 liter i veckan. Helt ljuvligt gott o jag inbillar mig att den gör underverk med den gamla gaggkroppen.

16 kommentarer:

Gunnel sa...

Granatäpplejuice har jag aldrig hört talas om. Däremot Blutsaft...fast jag har adrig använt det. Trött och hängig är jag emellanåt så jag kanske är dum som inte ger bluten en chans

Gagga sa...

Ge du Bluten en chans Gunnel :) Och köp dig även lite Granatäpplejuice. Surt o ljuvligt gott!!!

Hör ni det nu ni som tankar i granatäpplejuicen långt därborta i Iran o ni som joxar ihop Blutsaften nere i Tyskland; Gagga fixar nya kunder åt er :D

Anne-Maj sa...

Böutsaften tog jag när jag hade brist på järn.. Funderar på att ge den andra chans igen. Ska se efter jucien, tror det är lika svårt med Fazer mintkakan!!!!

Gagga sa...

Anne-Maj! Juicen köper jag på en affär som har speciella produkter från hela världen (Balkanboden heter "min" affär)Kolla om det finns nån butik med t.ex. asiatiska varor i din närhet. Nyttigare än mintkakor :)

londongirl sa...

Bluten känner jag väl till men den där juicen har jag inte sett. Men det låter gott. Borde kanske prova och bli jättepigg!

Gagga sa...

Gör så Londongirl! Idag hade jag otur eftersom juicen var slutsåld på min Balkanbod. Kanske gjort alltför bra reklam för den ;)

Helena på Roomservice sa...

Hmmm ... min sambo är värsta hälso-snubben, jag äter Omega3 och försöker inbilla mig att det bättrar på min ork....

Gagga sa...

Hej Helena o varmt välkommen till min blogg! Så roligt att du hittade hit.
Ja vi har alla våra små knep att lura kroppen o inte minst själen :)
Din fina blogg finns alldeles strax på min länklista.

Anonym sa...

Hejsan. Är det granatäpplejuice som är bra för kolesterolen och hjärtat? M

Gagga sa...

Hej kära M! Ska visst vara bra för/mot allt :) Men nu har den här iranska sorten tagit slut både i Charlottenberg o i Arvika. Idag fick jag köpa en mycket dyrare sort från Armenien. Helt utan tillsatser så den är säkert ännu bättre :)Har inte smakat än.
Kram till dig M o till M,M o V

Batbut sa...

Mellantrollet är helfrälst i granatäpplen så jag brukar få jaga stan runt för att hitta dem. Provade själv häromdagen. Men det var.... surt!

Christina W sa...

Granatäpplejuice ska vara sååååå himla jättenyttigt. Och jag drack det men hade lite svårt för smaken. Men vill man vara fin får man lida pin - sa alltid farmor....kanske får jag prova igen.

Mamselamsen sa...

Funkar det mer tranbärsjuice?... vi har ingen sån där "Balkongaffär" här.

Gagga sa...

Batbut! Granatäpplen i sig tycker jag inte är särskilt gott. Men dom är vackra :)

Christina W! Tror nog det är med lite socker i just min favoritjuice, men den är sur ändå.

Mamsan! Tranbärsjuice är också jättegott o nyttigt. Bra för urineriet ska det ju vara. (Och gott i drinkar, hihi) Men det här med granatäpplen ska visst göra underverk på fler ställen sägs det.

Kix sa...

Blutsaft brukar jag också ta till ibland när krafterna sinar men granatäppeljuice har jag aldrig hört talas om. Det kanske jag ska prova istället nästa gång. Låter ju faktiskt godare.

Gagga sa...

Kix! Så kul att du kollat in på mina gamla inlägg också! Köp juicen, den är supergod. Hittade en billigare variant häromdan, men den smakade bara sött färgat vatten. Nej äkta vara från Iran ska det vara :)