lördag, februari 24, 2007

Stig Lindberg på museum o i min diskho.


Har ni missat Stig Lindbergsutställningen Nationalmuseum o bor nära, så tycker jag ni ska se till att gå dit i morgon, på utställningens sista dag. Själv var jag där i somras och såg hans vackra saker samlade. Hade gärna velat se dem igen.
På hemmaplan omger jag med tämligen många alster ur hans fantasifulla händer. Gäller att diska försiktigt när man ser på Tradera att de serviser o grejer man förlängesen köpt för struntsummor på loppisar, nu är värda hur mycket som helst.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag får bara "habegär" av den där, fast vi äger inget enda av dom.. Jo jag har lagat mat på Nationalmuseum. Det kom med i ett TV program "Salt och peppar", Nellan tagningarna gick jag runt och tittade på köksutställningen, vilken nostalgi tripp! Det var... 2000 tror jag.

Cornelia sa...

Såg den för ett tag sedan, askfatet i mitten har vi flera stycken av, tyvärr lite kantstötta.

Vi på Kantarellen sa...

Det är inte utan att barndomskänslan poppar upp. Speciellt de med de gröna bladen. Frukost, lunch och middag. Och dricka hälldes upp ur den konformade kannan.

Batbut sa...

och jag skrotade en hel sådan servis för inte så länge sedan.....

gagga sa...

Anne-Maj! Han har gjort så mycket så många vet inte att de har hans grejer.

Cornelia! Förstod nog att du sett utställningen.
Har nog haft tre Dominofat men Sessan har fått två av dom.

Mamsan! Äter din pappa på den servisen än?

Batbut! Kastade du den eller tappade i golvet av misstag? Här går en hel del i kras eftersom vi diskar för hand. Men skit samma. Man ska använda sina grejer.

Unknown sa...

Fint collage!

gagga sa...

Tack Helene! Använde aldrig kameran till bilderna utan enbart scannern.