lördag, juni 16, 2007

Raggargagga

I min ungdom var jag rädd för raggare. Man liftade ofta på den tiden, men jag aktade mig noga för att sätta upp tummen om en raggarbil var i antågande.
Nu har jag kommit upp i en ålder då jag rädes varken det ena eller andra. Häromnatten var jag faktiskt ute o åkte raggarbil och det var mig ett sant nöje. Inte helt fel att ha tjuvtränat lite, för i Arvika är det sen många år tradition med pensionärscruising i början av sommaren. Glänsande välskötta raggarbilar glider runt på stan med förtjusta gamlingar som passagerare.
Nu har jag stämt träff på stan med raggaren från torsdagsnattens spännande färd. Glömde nämligen min handväska i Impalans baksäte.
Tack till gulliga kollegan Malin som ordnade häftig hämtning efter personalfesten! Och tack till hennes snälle raggarlillebror!

5 kommentarer:

londongirl sa...

Vad häftigt att åka raggarbil! Vilken syn med Gagga i en tjusig Impala! :-)

Anonym sa...

Du ser ... vi blir aldrig för gamla för att ändra på oss.

Visst är det härligt med fina raggarbilar. Snart är det dags för Power meet igen. Det är årets höjdpunkt för många och är en fest som har satt Västerås på världskartan.

NB sa...

Impalas är alltid snygga!

Anonym sa...

Alltid kul att fixa skjuts till trevligt sällskap. Men har en stilla undran om jag börjar bli för gammal för att komma hem vid fyra på morgonen. Blev ju avsläppt sist i det glada gänget. Malin

Gagga sa...

Londongirl! Kändes verkligen häftigt. Som att åka i ett stort skepp, fast på vägen :)

Gunnel! Ja nu är det nog en annan typ av killar som kör dessa bilar. Och så otroligt välskötta och snygga som dessa bilar nu är ser jag dem som rullande skulpturer.

nb! Ska vi fixa en åktur när du kommer hit :) ?

Malin! Du för gammal ? Nä du!!! Skillnaden är väl att du har småttingar att ta hand om på morgonen. Jag, nära dubbelgammal, kunde ju sova ostört hur länge som helst dan därpå. Tack för senast! Pussa de underbara små!