söndag, februari 26, 2006

ARRRG, MORRR, SNYFT o lite hmmm...


Mina bilder från Melodifestivalen blev helt värdelösa. Ändå är jag ARRRG för att jag inte kan lägga in dem. Mitt dashboard saknar alla verktyg, precis som igår.
Går, nu som då, in "bakvägen" via Picasa. MORRR!!!
Som ni förstår, och såg o hörde via era TVapparater, var gårdagskvällen ingen höjdare. Hittade ingen direkt favorit. Men Tommy Körberg var bra, och allra roligast var det som vanligt under förunderhållningen och runtomkring. Härlig stämning. Finast var alla småtjejer i publiken vilka, kvällen till ära, klätt sig i rosa, glitter o paljetter. Är det festival så är det.
Inte mycket till rapport det här. Hade tänkt mig något helt annat. Det gör jag alltsomoftast, optimist som jag är. Ni minns häromdan när jag vräkte in mängder av gröna bilder o visade hur "McDonalds nya mugg skulle se ut". Klart jag blev diskad. Inte på grund av att jag visat ett av mina bidrag i förskott, och inte för att det var något fel på mina mönster, men jag hade naturligtvis gjort fel när jag skulle ha dem i rätt format. Eftersom jag skickade in dem i sista stund fick jag heller ingen chans att fixa till det. Jag har inget att skylla på mer än mig själv.
Jag KAN helt enkelt inte. Skapa via dator passar mig inte, jag stupar på dataokunskap. Så är det!!! SNYFT!!! Vill inte gå på kurs, men förstår att jag borde.
Nu ska jag återgå till rent hantverk, d.v.s. stickningen. Där behöver jag ingen kurs.
Och eftersom jag faktiskt har sportlov så ska jag också ägna mig åt lite sport. Finalmatchen i hockey har just börjat. Säkerligen betydligt mer spännande än den avslagna melodifestivalen. Hmmmm....


 Posted by Picasa

10 kommentarer:

Stickbloggen sa...

Det är ju för trist att blogger jäklas så! Skulle varit kul att sett dina bilder, jag satt faktiskt och tittade efter dig när de svepte över publikhavet:)

Är jättenyfiken på vad du stickar på nu?

Anonym sa...

Men åh Gagga vad tråkigt med dina mönster!! Men ge inte upp nu....det kommer säkert någon annan tävling! Jag tycker också att Tommy Körberg var bäst. Jag rös när han sjöng.

Bloggblad sa...

Och jag är arg på just det som du ska se på.... de tog min repris!

Cornelia sa...

stackars dej då! Vi får hoppas att vi vinner hockeyn nu i alla fall.

Vi på Kantarellen sa...

Tommy var helt klart bäst igår.

Gagga sa...

Monica! Det är nog inte Blogger som jäklas. Det är säkert "tekniska" Gagga som strulat till det av egen maskin.
Jag hade min "Argbigga på mig o satt långt upp på läktaren mitt emot scenen.
Stickar fler väskor i andra färger :)

Londongirl! Nej, jag ger aldrig upp. Envisare än synden. Men nu får mönstret bli tygtryck istället.
Tommy Körberg var otroligt bra.

Bloggblad! Jag har faktiskt sett konståkning/isdans, lite sporadiskt, och idag Herrarnas 5-mil/masstart o finalen i hockey!
Bara jag har en stickning i händerna så ser jag gärna på sport i Bosses sällskap.

Cornelia! Hockeyn vann jag åtminstone ;)
Det är inte det minsta synd om mig. Nest arg över att jag strular till det o att jag inte behärskar tekniken.

Mamsan! Ja den mannen, han KAN sjunga han.
Sen hörde jag också en annan oerhört bra röst före sändningen. "Rektor" Micke, från Fame Factory var en av fyra som underhöll på ett storartat sätt, då innan kamerorna var på. Kristin Kaspersen var värdinna. Mycket bättre än hon som kom in sen...

Gagga sa...

Tjong i medaljongen
nu har jag fått igången

Gagga sa...

Det är bara det att det inte syns på bloggen ARRRRRRRRGARE

The Female Dinousaur sa...

Stäng av datorn för idag, innan du får ett sammanbrott, Gagga! :-)

Gagga sa...

Biggis! Skönt att bo i skogen en sån här gång. Passade på att skrika ut min frustration i morse när jag var helt ensam med djuren. Sen blev det lugnt o bra igen :)