fredag, juli 06, 2007

Läsfrämjande åtgärder

Hur många böcker har du köpt idag?
Själv har jag köpt 55 stycken. Jo ni läser rätt; jag HAR faktiskt köpt 55 böcker! Pocketböcker iofs, men ändå. Ska lägga dem i en stor korg i gäststugan. Bokhoror på intåg inom kort. Tänkte att dessa garanterat ständigt läshungriga damer o övriga övernattande gäster skulle få plocka fritt ur korgen o ta med sig hem till sig. Helst ska korgen vara tom innan sommaren är slut.

Uppdaterat:Det blir väl fler bokreor på Rusta så att man kan fylla på i korgen. I ärlighetens namn gav jag inte mer än 1 kr/st för dem.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du det var mång det...själv blev jag lite impad av mig själv när jag beställde tre stycken böcker från adlibris (också pocket men innehållet är detsamma som i inbundna)

Anonym sa...

Fy va billigt! Jag som var nöjd med min loppisfynd 10 kr böcker. jag köpte Selma Lagerlöf böcker, lite filosofi böcker.. Då ska jag kolla in Rusta... Det e lite långt till grannkommunen.

Bra ide med böcker i gäststugan, jag tar från min bokhylla till stugan.

Klimakteriehäxan sa...

Det kallar jag reafynd. Var det bra böcker också, sådana man verkligen vill läsa???

Cornelia sa...

Som smågodis... hoppas det räcker med 55 böcker till de bokslukande damerna.

Gagga sa...

Måste ha varit nåt fel i Rustaskassaapparat. Det stod 10 kr på skylten så jag hade först 5 st i min korg. När det sen inte blev mer än 1kr/st tog jag ytterligare en sväng in o köpte 50 till.
Valde givetvis sånt jag tror/vet är läsvärt. Ratade många trots priset.

Lilla B sa...

J�kla bra id� med en bokkorg!

Gagga sa...

lilla b! Man kan ju lägga dit böcker man läst o inte vill behålla också.