tisdag, juli 03, 2007

NO!

6 kommentarer:

Jessica sa...

Men nä! Oh vad tråkigt :(

Kram!

londongirl sa...

Aj! :-(

Gunnel sa...

Vad hände??

Gagga sa...

Jo du Jessica, här går ditt blivande arvegods i kras efterhand.

Det sades både aj o fan o mer därtill ska du veta Londongirl.
Men, men det är ju bara jordiska ting.

Min fina japanska No-mask som jag köpte i början av 70-talet o som hängt med genom många flyttningar o omhängningar skulle nu hängas i den omstylade gäststugan när snöret brast. Så var det Gunnel.

KLICKA PÅ BILDEN SÅ FÅR NI LÄSA OM O SE FLR NO-MASKER!!!!

Pethra sa...

Fy, vad tråkigt! Jagfick en vas av mamma förra året, som var från mormor och morfar. Den har bara stått i ett skåp hos mamma, så jag bestämde mig för att ha den framme. Ingen bra idé när man har en stundtals vild dalmatiner hemma.... Den höll bara i två månader. Jag har lagat den, men det syns. Plötsligt har jag blivit som mormor, som hade limmade saker framme... det som jag bestämt mig för att aldrig ha...;-)

Innan jag somnade igår llåg jag och bläddrade i en bok om japanska träsnitt. Jag kommer ihåg när vi hade en 5-poängskurs i det på konstvetenskapen. Aldrig att vi trodde att vi skulle kunna skilja konstnärerna åt. Men än i dag kan jag säga Utamaro, Hiroshige, Sharaku och Hokusai och veta vilken just deras stil var! :-)Japansk estetik är beundransvärd.

Gagga sa...

Pethra! Här går saker sönder hela tiden. Oftast mitt fel. Vissa skärvor sparar jag Kan inte låta bli.
Skulle också vilja veta skillnad på just de japanerna. Ingick inte i min konsthistoria, tyvärr. Det finns alltid något kvar man vill lära sig. Älskar japansk estetik.