tisdag, januari 03, 2006

Det funkar inte/test

Någon mer som har problem med att lägga in bilder idag?
Verktygen saknas helt.
Svårigheter med G-mail.
Kan inte kommentera överhuvudtaget på vissa bloggar.

Får väl krypa längre in i idét då.

15 kommentarer:

Cornelia sa...

Har inte prövat med bilder nu på ett tag.

rita sa...

Har inte märkt nått hos mej, men jag läste på någons blogg att det var problem både med foto och med G-mail! Säker ett tillfälligt problem.

gagga sa...

Cornelia! Har du inget krångel?
Fattar inte vad som hänt, om det bara är här det krånglar. Irriterande, eftersom jag skulle lägga in bilder.
Ingenting är sig likt på kommentarsrutorna heller. Hos Ilva kan jag inte skriva kommentarer överhuvudtaget. Ser du det här så ska du veta att jag kollat många gånger idag. Superfina bilder! Du blir bara bättre o bättre!
Och här på min blogg blir det bara sämre o sämre. Men i idet är det gott ;)

gagga sa...

Rita! Åh Tack snälla du! Nu blev jag tröstad o lugn igen :)

Eva sa...

Jag har lagt in en bild idag och det gick bra. Har tagit en promenad här på Frösön och tagit bilder av Östersund - den är vacker i solsken. Lycka till med dina bilder!

gagga sa...

Eva! Och nu försökte jag gå in på din sida o titta o då står det bara: sidan kan inte visas.
Någon/något vill få mig att syssla med annat än det här;)

Eva sa...

Bara för att jag skrev att det gick bra att lägga in min bild har det börjat krångla, även för mig. Vissa sidor har inte kunnat visas. kanske något i luften! Ha tålamod - fast det är inte lätt i den här cyber världen, man vill att allt ska fungera - jämt! Aldrig blir jag så arg som när inte datorn fungerar, jag kan bli rasande. Jag som annars är en lugn människa. Hoppas dock att det fungerar snart. Ska försöka släppa datorn, till i morgon. Good luck!

gagga sa...

Eva! Det funkar inte idag heller. Nu åker jag till tippen;)

Anne-Maj sa...

...med datorn?

Bloggblad sa...

BRrrrrr.... du går väl inte in i källaren på bilden under?

gagga sa...

Anne-Maj! Haha...hade god lust :)
Men mycket annat icke brännbart fick följa med. Och på Kupan blev de glada över att få med av mitt överflöd :)

Bloggblad! Tror du dörren är för smal för min breda bak ;) Där nere är det datorfritt och gott om föda, men lite för kallt tror jag. Fortsätter röja tills datorn uppför sig som den ska :)

Eva sa...

Hoppas det ordnar till sig med datorn. En fråga till dig, som varit med ett tag i bloggvärlden: Hur har du gjort för att få en sån bred kontaktkrets? Jag förstår att man måste kolla runt och vara aktiv men hur mkt? Kanske en dum fråga men jag vet inte så mkt om denna nta värld.

Bloggblad sa...

eva: det är bara att följa i våra spår och 1) kommentera hos många, 2)pinga på www.nyligen.se
3)skriva på ur hjärtat

Anne-Maj sa...

Jag tror jag måste pussa dig, förlåt mig säger jag.. Men jag har något till dig på min blogg...

gagga sa...

Eva! Nej jag har inte fått ordning på datorn. Men nu har jag fått goda råd via Bloggblad som har en händig man:) Som du märker är hon så hjälpsam så hon har svarat även på det du frågat här. Tack Bloggblad!
Det ena gav det andra i somras. Från början var det i stort sett "bara" Bloggblad, Mamselamsen o Ilva som kommenterade hos mig. Sen efterhand pluppade det in än den ena än den andra. Sessan, min dotter har bloggat i flera år o har många personliga bloggvänner. Dessa unga damer är också o tittar in hos mig. Märkligt nog har jag hamnat på många unga bloggares länklistor. Och jag har dagligen mängder av besökare från utlandet. Mest från USA där jag o Mamsan finns med på en länklista hos en välbesökt blogg. Efter Bloggforum utökades besöksantalet betydligt.
Har aldrig haft nån strategi. Det ena ger det andra. Lycka till!

Bloggblad! Tack för hjälpen :) Du märker att jag inte sitter vid datorn säskilt ofta nu. Blir bara irriterad när jag ser att den inte självläker ;) Tack för goda råd från din man! Ska pröva!

Anne-Maj! Puss tillbaka! Så roligt o så vackert!