lördag, maj 17, 2008

Vi viker ut oss i värmlandspressenDu som har möjlighet att bläddra i pappersupplagan av Värmlands Folkblad hittar där idag en helsida (sid. 26) om o med Jessica (Sessan).

(Klicka på bilden så kan du läsa artikeln)


Och om du i nån annan tidning fått med en annonsbilaga från Falu Rödfärg ( fanns åtminstone med i dagens upplaga av Nya Wermlandstidningen), så kan du där på sidan 16 hitta en bild på min "Gaggas Ateljé."

6 kommentarer:

lifeblog sa...

Åh, jag ska genast leta tidningsbilagan!
Här har vi massor med snö och det snöar fortfarande.
Se mina bilder på min blogg!

Anonym sa...

Såg framsidan på vf på konsum idag :-) Även jag var med där igår...Och har börjat med blogg..http://home.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user#

Johanna sa...

Å, bara ååå. Har då fått sett paradiset finns på fler ställen. Hos dig verkligen!!! Känns som jag borde skaffa mig ett torp i Värmland och ett sekelskifteshus på Lyckorna i Ljungskile men måste nog tänka på att ha råd att vara hemma när mina barn blir sjuka.

Gagga sa...

lifeblog! Så vidrigt med snö nu när det ska vara försommar. HU!!!!! Vi har bara fått enstaka snöflingor,snålblåst o kyla men det räcker o blir över.

Hagengôbben! Ska kolla fredagstidningen i morgon på jobbet. Prenumererar bara på AN o NWT själva.
Roligt att du börjat blogga. Du måste ge mig rätt länk. På den adress du gett här kommer jag inte in.

Johanna! Du ska veta att vårt ställe också heter just Lyckorna :)
En gång bor du också så ska du se. Allt har sin tid. Var rädd om dig o dina små! Vi ses snart eller hur? 28 maj på Imses släppfest i Arvika
eller här hos mig i sommar.

Anna sa...

vad fin hon är du!

Gagga sa...

Anna! Finaste ungen jag har :)