lördag, december 31, 2005

Mitt blogg(halv)år

JUNI

Börjar lite smått o trevande, de allra sista dagarna i juni. Ytterst förvånad över att jag klarar få in nåt överhuvudtaget. Inga bilder.


JULI

Lyckas efterhand få in bilder och så småningom lär jag mig länka. Ingen som helst ordning på layouten. Allt hamnar där det hamnar, mest av en slump. Totalt bloggberoende.


AUGUSTI

Min blogg dräller av bilder på djur o natur. Gör en reportageresa till Öland o Småland.


SEPTEMBER

Nu har Picasa kommit in i mitt liv. Snöar in på collage av alla de slag.


OKTOBER

Datorn pajar o jag lider svåra kval. Får ägna mig åt annat, mest stickning, som jag sedan visar på bloggen.


NOVEMBER

Deltar i Bloggforum o träffar massor av trevliga Bloggare.


DECEMBER

Hinner tyvärr inte blogga så mycket.


INFÖR NÄSTA BLOGGÅR.....

...undrar jag; VAD TYCKER NI MEST OM AV DET JAG VISAT?
HAR NI NÅGON FAVORITBILD?
VAD VILL NI SE MER AV?
BARA BILDER?
POESI?
?

15 kommentarer:

Batbut sa...

Dina bilder är som poesi! Och får jag välja så ser jag gärna Dina kontrastbilder. Som en knallig färgad apelsin bland gråa citroner osv. Gott Nytt på Dig damen!

Cornelia sa...

Bilder, bilder bilder, jag älskar de som är lite kluriga som du vet. Men gärna dikter också och berättelser från värmlandsskogarna. Jag tycker du är bra som du är faktiskt, men gärna mer bilder igen. Och så ska du börja måla mer tycker jag och då kan du visa dem också. Ha det så bra och Gott Nytt år från mej till dej och Bosse! Kraaaaam!

Ilva sa...

Jag vill bara ha mer av DIG, vad du an gor ar jag nojd! Halsa Bosse sa himla mycket och ha nu en trevlig nyarsafton!

Mamselamsen sa...

Din bild med dig iklädd wellpapp är min absoluta favorit.

Jag väntar fortfarande på den stickade soffan.

Linda K sa...

Det är ett rent nöje för själen att knalla in på din blogg. Så fina bilder. Skönt ibland med mindre text och mer för ögat. Gillade t ex kusin vitamin mycket :)

maleandro sa...

God fortsättning :-)
Personligen har jag storgillat din mix hittills, men kanske lite mer av dig? Och jag är hemskt nyfiken på hur du gör dina smycken ;-)

Eva sa...

Jag är ny i blogg världen men har hittat din sida. Jättefin! Jag tycker om dina bilder, varvade med text. Så försöker även jag göra på min blogg, det blir mer levande med både ord och bild. Gott Nytt År önskar Eva.

gagga sa...

Batbut! Nu blir jag inspirerad till mer bildlek. Tack!
Hoppas du också får ett inspirerande, skapande år!

Cornelia! Kluriga bilder ska det bli. Och kanske jag vågar visa mina målerier så småningom. Åtminstone de som inte är målade än. Tack för pushing!
Hoppas Du o jag lär oss att jobbet är nåt man har för att överleva, inte nåt som ska ta livet av oss...;)
Lagom jobb o mycket tid till livsnjutning önskar jag Dig o H! Kram tillbaka!

Ilva! Jo vi fick en lugn o trevlig nyårsafton härhemma för oss själva med smådjuren.
Som du märkt har jag visat allt mindre av mig själv efterhand. Detta i takt med att folk i min närhet upptäckt min blogg. Rent omedvetet har jag blivit alltmer opersonlig just i bloggen. I verkligheten är jag oftast som en öppen bok.
Bosse hälsar glatt tillbaka. Han som jag är mycket förtjust i din blogg. Önskar dig ett fortsatt bra foto-mat-familjeår!

Mamsan! Ja, det är en klassiker. Gjorde den på den tiden jag hade photoshop, till ett 50-årskalas för min svåger, som var chef på numera nedlagd wellpappsfabrik :)
Soffan finns, men visas inte före utställningen :)
Fortsatt gyllene år önskas du!

Linda! Ja det blev efterhand så att bilderna fick tala. Känns bra så, även om jag också älskar att skriva. Men jag märker själv att även de mest intressanta bloggar, kan bli mycket tunga om textmassan är alltför stor.
Du har själv en trevlig mix av text o bilder i din blogg. Alltid trevligt att kolla på.Fortsätt så o fortsatt bra år!

Maleandro! Som jag skrev uppe till Ilva så har jag omedvetet gömt mig lite bak mina bilder. Bara de som kan läsa dem förstår min dagsform. Ibland bättre än jag själv. Har stundtals funderat på att öppna en blogg till, där jag är anonym o kan vara mer frispråkig. Men tiden räcker inte till. Jag fortsätter väl som nu o får se vart det leder.
Du ska få se mer av mina smycken, det har jag lovat dig tidigare. Men kanske inte exakt hur jag gör. Lite yrkeshemligheter måste vi ha ;)
Önskar dig fortsatt inspirerande, skapande kärleksfullt år!


Eva! Tack o välkommen hit o till bloggvärlden överhuvudtaget! Vi blir bara fler o fler. Har kollat din blogg. Trevlig mix. Roligt att se dagsfärska bilder från olika delar av landet o världen. I detta fallet vackra Frösön. Lycka till o gott nytt bloggår!

Mette sa...

Jag gillar sax-bilden, heheh. Tror du tog bort den.

Eva sa...

Jag tycker också det är lite svårt - hur personlig ska man vara? Vill inte lämna ut allt, ändå inte för lite. Då blir man så opersonlig och ingen vill läsa det man skrivit. Var ska jag lägga ribban? Tips?

Bloggblad sa...

Egna målerier är jag förstås också intresserad av att se!
Annars är det bra som det är (som han sa som hade eld i håret).

Visst har det varit en spännande tid, det här bloggarhalvåret! Jag som bara skulle hålla på sommaren ut...

gagga sa...

Mette! Vilket minne du har :) Keith Haringbilden som jag tog bort, ligger kvar i mitt bildarkiv. En vacker, eller mindre vacker dag kanske den dyker upp igen ;)

Eva! Mitt egentliga namn har jag aldrig skrivit ut, ej heller exakta platsen där jag bor o inte namnet på skolan där jag jobbar. Sånt får folk räkna ut själva om de är intresserade.
Skriver en hel del om min man o min dotter, vilka läser min blogg,(o kan protestera om jag går för långt;)),men aldrig om andra anhöriga, trots att jag aldrig berättat om bloggen för dom.
Aktar mig för att skriva om jobbet.
Svårt att ge tips om hur andra ska göra. Man får väl använda magkänslan.
Lycka till!

Bloggblad! Vilket omtumlande halvår vi haft! Och du var den allra första som kommenterade hos mig. Du hade börjat dagen före :)
Du kommer att få se mina målningar före alla andra. Ska fota klart o skicka till dig o till det andra stället, du vet, nu i veckan :) (Våran lilla hemlighet)

Cornelia sa...

Vad är "det andra stället"? kan jag se dina bilder där?

gagga sa...

Cornelia! :) "Det andra stället" är lite hemligt än, o finns inte på nätet. Lovar att visa o berätta här om/när allt går i lås för mig o en viss fru B. :)))

Cornelia sa...

spännande...