torsdag, mars 02, 2006

Sportlovsaktiviteter


Nu har den gröna stickade/tovade handväskan fått sällskap av en klarröd o en djupröd dito. En mörkt lila är under produktion. Sen blir det en klarblå och sen......
Efter att ha haft med den gröna på Melodifestivalen i lördags o sen vält den upp o ner i bussen hem, vet jag nu att de kommer att få en form av ihopdragbart foder. Sen kändes handtagen aningen klumpiga så fortsättningsvis blir de något smalare. Annars var den hur mysig som helst o väckte positiv uppmärksamhet. Passade perfekt till min Argbiggeblus.

26 kommentarer:

londongirl sa...

Men hallå!! De är jättesnygga och jag är helt galen i väskor!!! Jag vill ha! Du är ju helt otrolig! Villken skapar kraft! Nu kanske du inte tycker att det här är någon komplimang från en "som bara kan sticka rakt fram och inte svänga". Men jag lovar dig att jag känner igen en snygg väska när jag ser den. :-)

The Pale Green Woman sa...

Läckert!!

Anonym sa...

Törs jag beställa?

rita sa...

Åh, den klar-röda var ju olovligt snygger! Jösses så duktig du är!

Monica med yffen sa...

De är urmysiga! Du har hur många talanger som helst!

Humlan sa...

Läckra, fina, snygga... och dom ser härligt mjuka och gosiga ut också!

Jag har en flätad väska med tygfoder som är ihopdragbart, mycket praktiskt både med tanke på ficktjuvar, regn och om den välter.

Bloggblad sa...

Piffigt? Satt du och stack medan du pratade i telefonen?

Bloggblad sa...

Och - nej, jag bor inte i Åtvid där de böjer alla verb starkt, men jag HAR bott där och lärt mig en del... "Jag fek förut..." o.dyl.

gagga sa...

Så gulliga ni är!!!

Londongirl! Jag värdesätter ditt omdöme mycket högt! Tack!!

PGW! Tack snälla du!

Anne-Maj! Jag tänker ju bara behålla den gröna för mig själv. Resten blir till försäljning. Den klarröda är redan tingad :)

Rita! Visste väl att du skulle fastna för den :)

Monica m. Y.! Det värsta med att fuska med så mycket är att man inte blir världsbäst på nånting. Bara så där lagom och så hittar man på nåt nytt igen.... :) Men Tack!!

Humlan! Har också en flätad väska med sånt ihopdragbart foder. Blir säkert perfekt. Tror jag ska välja mönstrade 70-talstygtryck, ton i ton.
Jo de är mjuka, men ändå stabila. Doftar gott av grönsåpa :)

Bloggblad! Nej, då "stack" jag inte :)
Men vid TV:n blir det en del.
Där jag växte upp hette det;"Binna, bann, bônne". "Sô nu ha jä snart bônne fyre väsker"

Anonym sa...

Vilka underbara väskor, vad vill du ha för en? Tänk att vara så händig...

Linda K sa...

åhå där är dom igen, dom knubbiga väskorna! Mummiga!

maruschka sa...

Jag vill också beställa, du får tala om vilka som är lediga då?...kan jag köpa den djuplila?...*kram*

Stickbloggen sa...

Jättesnygga! Och vilken fin bild i snön, du är helt fantastisk!

gagga sa...

Marskatten! Välkommen till min blogg och Tack för beröm!
När de är fodrade o färdiga för leverans så tänkte jag mig ett pris på 700:- + porto. De som är intresserade kan maila mig.

Linda! ja de här kommer jag att plåga er med ett tag nu ;)

Maruschka! Jag tänker givetvis sticka fler i varje färg om så önskas. Det finns mycket garn i Norge :) Reserverar gärna den djuplila till dig om du fortfarande är intresserad efter att ha sett priset. Kram tillbaka!

Monica! Ja den bilden blev ju inte så som jag tänkt mig. Snö upp till låren o en liten tax i koppel som röjde runt mina ben, gjorde det lite komplicerat :)

londongirl sa...

Kan man sätta upp sig på en intresselista? Men vadå maila? Vart? Letar och letar....är nog hopplös i den här världen. :-(

B*i*g*g*i*s sa...

Och så blev bloggen en affärsidé också! Jag vet vad jag vill köpa av dig - bilder! Jag har så många väggar att fylla med vackra, stora bilder. Jag är väldigt inne på det där med seriebilder, det är fint att sätta efter varandra på en vägg.

B*i*g*g*i*s sa...

Om du nu förstod vad jag menar med "seriebilder"...

gagga sa...

Londongirl! Satt just o försökte luska ut om min Epostadress fanns nånstans.Jag är nog lika hopplös som du på sånt för jag lyckades inte heller hitta till det ställe där den borde synas. Nu skriver jag den här istället:

m.bj@telia.com

gagga sa...

Biggis! Jaa du Biggis, hur det kan bli ;) Från början var jag helt inne på att enbart skriva kåserier, kanske då o då illusterade med någon liten bild. Ja du vet vad det blivit av det. Nu känner jag att jag snart tar tjänsteledigt från mitt jobb (åtminstone på halvtid) o satsar på min produktion. Bilder, textilier o annat. Många projekt på gång.

Seriebilder? Hur menar du?
Seriestuk a´la popkonst?
Bilder som passar ihop?
Foton? Målerier?

londongirl sa...

TACK! Jag mailar i eftermiddag /kväll. Nu ska jag ut och pulsa i snön med hunden i Hagaparken. :-)

B*i*g*g*i*s sa...

Så kul att du satsar, även om det bara blir på halvtid (till en början). Vad du än satsar på, måste du göra en blog/hemsida, så att man kan beställa. Du lär få MYCKET beställningar!
Med seriebilder menar jag bilder som det gröna hjulet. En bild som blir någonting annat. En bild-serie är nog rättare att säga än en serie-bild. :-)

gagga sa...

Biggis! Producerat o sålt har jag gjort sen jag var ungefär 15 år. Alltså i mer än 40 år, oj... Har väl haft mer ork tidigare eftersom jag känner att det inte går att jobba heltid samtidigt längre. Och det var väl så att innan bloggen o min skamlösa självreklam, så var min kundkrets något mer begränsad ;)

Anonym sa...

Jag taaar den!

gagga sa...

Anne-Maj! Vilken av dem? Förresten, den gröna är ju min egen o den klarröda är reserverad.... Den djupröda? Du ska veta att du har möjlighet att beställa i precis vilken färg du vill. Finns otroligt många nyanser på min norska garnaffär :)

Husmusen sa...

Jättefina väskor!!

gagga sa...

Husmusen! Välkommen till min gaggiga blogg och stort tack för dina fina ord!