onsdag, mars 01, 2006

Ring, ring!!!

Idag har jag o den här trevliga bloggaren pratat i telefon i över en timme.
Sen tänkte jag ringa upp den här trevliga bloggaren o önska henne trevlig resa, men hittade inget telefonnummer.
Nu ska den här trevliga (fniss) sportlovslediga bloggaren lämna datorn och telefonen ett tag o ägna sig åt något annat, mera kreativt.


Uppdaterat:

Nu minsann har jag pratat även med hon som ska resa långt, långt bort.
Lycklig resa, önskar jag även den här trevliga damen som också lämnar Sverige i morgon.

20 kommentarer:

londongirl sa...

Ibland är det verkligen så mysigt att tala i telefon med någon. Man märker inte ens att tiden går :-)

gagga sa...

Londongirl! Och du ska veta att Bloggblad o jag aldrig tidigare pratat med varandra. Ändå blev samtalet över en timme långt :) Mamsan har jag ju träffat o härjat runt med ett halvt dygn i Stockholm i höstas, så vi bara fortsatte vårt samtal :)
Det här bloggandet ger verkligen trevliga "bieffekter" :)

Mamselamsen sa...

Har bytt soffa nu!

Anonym sa...

Va mysigt att ligga i soffan och babbla i luren.. Det går inte med 3G mobilen. Man måste hålla i och vifta...

Ilva sa...

haha jag vet vad du o bloggis har pratat om... Tack Gagga, jag skall flyga lugnt och jag hoppas verkligen att jag hinner traffa mamselamsen där på arlanda! Och att blogga verkligen berikat mitt liv måste jag säga! Men om du inte kommer ner i sommar så...

gagga sa...

Mamsan! Oj, vad duktig du är ;)
Själv har jag äntligen släpat mig ut för att hämta posten Burr!!!!

Anne-Maj! Så konstigt att tänka sig att du o jag INTE kan prata i telefon. Jag kan tyvärr inte teckenspråk. Tur att vi har skriftspråket att ta till :)

Bloggblad sa...

Ssschhhh Ilva! Säg inget än. Vi öppnar nog snart locket ändå.

Det var jättehärligt att höra värmländskan! Blir säkert många fler samtal. Förresten, lät jag väldigt mycket öschöttska?

londongirl sa...

Om man skulle ta och börja blogga kanske? Det verkar ju vara klart trevliga "bieffekter". Att "härja runt i Stockholm" är jag bra på och tala i telefon också. Jaha, måste man kunna skriva något också? ;-)

Anonym sa...

Vad ni träffas och hörs! Jag blir så nyfiken på er allihopa! Går det i sommar?

gagga sa...

Ilva! Säger som Bloggblad; Schhhh!!!
Men endera dagen :)
Förstår att det känns skönt att lämna snön nu, o åka hem till de dina. Välkommen tillbaka i sommar! Då SKA vi träffas :)

Bloggblad! Jag kom ju på massor jag ville prata med dig om efter det jag lagt på luren. Bra tecken. Blir säkert många långa samtal framöver. Såååå roligt att nu ha pratat med dig. Jo, nog lät du östgötsk :)

gagga sa...

Londongirl! Tycker det skulle vara mycket trevligt att läsa din blogg, o säkerligen lika roligt att härja runt med dig i Stockholm o i telefon :)


Anne-Maj! Visst vore det roligt att träffas. När var o hur får vi se :)

Cornelia sa...

Det märks att du har sportlov, då låter så pigg och sprudlande och fnissig och GLAD. (jag är fortfarande nyfiken på din och bloggblads hemlighet, ska ni inte lätta på locket snart?)

Monica med yffen sa...

Jag har också både träffat och pratat med Bloggblad i telefon. En mycket behaglig person. Visst? (sug åt dig, Bloggblad) :)

gagga sa...

Cornelia! Jo det här var en välbehövlig paus. Inte mycket sportande dock :) Ett par turer per dag genom drivorna med taxen får räcka. Och jag var i Norge o laddade med en massa härligt garn i fredags. Har snart stickat slut på alltihop :)

Monica m. Y.! Jo jag minns att ni var på nån kryssning tillsammans. Hon hade en bild på er två tillsammans med en annan Momica. Väntar också på att få träffa henne. Hennes röst i telefon var lika vacker som hennes ansikte på bild.

B*i*g*g*i*s sa...

Det är roligt när bloggeriet blir något mer än vad det var tänkt. För inte hade man förväntat sig en hel hoper nya kompisar när man började...?

gagga sa...

Biggis! Så sant! Det händer fler o fler roliga o spännande grejer o efterhand får man fler o fler kontakter med människor som man annars aldrig skulle ha träffat. Bl.a. just DIG! Underbart :)

Bloggblad sa...

Jag går flinande och lägger mig! Kul att ha så många trevliga och vänliga vänner!!! Det värmer med all denna godhet.

Anne-Maj: Jag kan i alla fall säga till om kaffe med grädde och socker på teckenspråk! Plus ytterligare några lösryckta tecken. När jag var barn lärde vi oss: "Jesus älskar alla barnen" på teckenspråk i söndagsskolan, jag lovar att sjunga den för dig när vi träffas.

Londongirl: Det är superenkelt att börja. Bara klicka lite.

gagga sa...

Bloggblad! Ja sug åt dig :) Det är värre med mig; låter som ett skämt, ser ut som ett skämt.....;)

Bloggblad sa...

Haha! Då har du inte hört Tjadden... ska man låta "från landet" och rolig, då är det på värmländska, men ska man låta korkad, då blir det öschöttska (som jag föredrar att stava det så ingen av misstag ska uttala det som öst-schöttska... som dom gör som har roligt på vår bekostnad...

gagga sa...

Bloggblad! Hehe! Joodå, jag har allt hört Tjadden. Han låter/lät precis som Bosses kusiner i Östergötland. Bosses mamma var därifrån. Tage Danielsson kom ju också från dina trakter o den mannen lät verkligen inte korkad.