torsdag, juli 27, 2006

Lyssna på Sven-Ingvars!

8 kommentarer:

Bloggblad sa...

Oj, var det du som filmade? De snabba svepen var nästan i min klass... :)

Vi på Kantarellen sa...

Hur gör man, för att få in levande bilder på bloggen????????

Jag har en del klipp som jag skulle vilja lägga in.

Monica med yffen sa...

Vad kul att se!

Men vad hände med bakgrundsbilden till scenen? Rasade den?

Gagga sa...

Bloggis! Jo det var jag som filmade. Hade faktiskt aldrig förr använt den funktionen på min kamera o trodde nog inte det skulle bli nåt :)

Mamsan! Som du kanske kan räkna ut är Sessan hemma nu o har lagt in det här åt mig. Jag kanan inte förklara hur hon gjorde. You Tube o sen ...??? Måste pröva själv innan jag kan förklara. Får väl filma nån katt in action eller nåt.

MonicaYff! Trodde själv att den rasade av misstag o kom totalt av mig med filmandet. Tyckte synd om dom tills jag förstod att det var meningen. Sen blev det mer lampor o färger i bakgrunden o nya fräscha låtar.

Gagga sa...

Nu var jag inne o pillade o VIPS så försvann videon o jag lyckas inte få in den igen. Sessan är i Klässbol för tillfället o får fixa det här ikväll. Ni står säkert ut förutan den här dåliga men unika snutten :)

Gagga sa...

Som ni ser är hon hemma igen :)

Anonym sa...

Haha! Kass video! Har du gått filmskola?

Gagga sa...

Hej Frölander! Håller med om att filmen är kass. Beror inte enbart på att jag INTE gått filmskola. Första gången jag filmade med digitalkamera dock. Faktiskt skickligare med videokameran, men va fan... Vem är du då? DIprofessor? ;)