söndag, mars 18, 2007

Ett långt kattliv är slut


Tack älskade Pettson för nära sjutton underbara år med dig!

21 kommentarer:

Cornelia sa...

Åh, vilken fin katt. Våran kisse blev också närmare 17 år. Ibland kan jag tycka att jag ser henne i ögonvrån.

Morgondimma sa...

Nappe blev 13 innan han fick sluta sina dagar. Pettson ser nöjd ut, han har haft ett fint liv.

Gagga sa...

Cornelia o Morgondimma! Jo han var suveränt fin på alla sätt. Den här bilden är från sommaren-05 men han var lika vacker i morse innan han dog.
Hans tvilling Findus blev bara 14. Nu ligger de begravda bredvid varann.
Han har haft ett fint liv. Så stor o stark så oändligt mild o klok. Känns så förfärligt tomt o så sorgligt idag.

Ilva sa...

ååå vad tråkigt. alltid lika sorgligt.

cleo sa...

Usch, så tråkigt. Nu har han det bra i katthimlen.

Gagga sa...

Ilva! Ja det är ledsamt. Blev faktiskt bekymrad när jag fick se bilden på din Samu idag. Du brukar aldrig visa något på söndagar. Fick för mig att något tråkigt hänt även din fine vovve.Hoppas jag har fel.

Cleo! Hoppas det finns nåt varmt element där i katthimlen så han kan fortsätta ligga o trycka sin rygg mot ett sånt även i natt.

Anonym sa...

Nej fy så trist. Även om han fick ett långt och fint liv så är det alltid tragiskt när det tar slut. Han ser himla fin och go ut. Precis som en "riktig" katt ska se ut.

Kramar i massor från mig.

londongirl sa...

Åh vad sorgligt! Det är alltid så jobbigt när de drar vidare! Men han måste haft en av de bästa världarna där hos er.
Klart han kommer att ha ett varmt och gott element som väntar på honom där uppe!

Nu får dina "små" kattkillar busa vidare själva tillsammans med Freja. Kram till dig och Bosse!

caroline sa...

åh men puss! han som var så blank o stark o alertfin jmf m min gamla skruttiga kattherre.

Anonym sa...

Vad tråkigt, dom tar ju stor plats i familjen och saknaden blir stor. Pettson ser lik ut våran Millie men fast har hon vit haklapp på sig.

Anna Stilla sa...

Hej! Jag minns inte hur jag hamnat hos dig men jag tror att jag kommer att stanna här. En jättefin blogg du har. Hoppas Petsson har det bra där han är. Kanske träffar han mitt käre kattskrälle... Ha det bra /Anna

Strumpstickan sa...

Vilken fin bild, hoppas de serverar hans favoritmat i katthimlen.

Anna sa...

Tråkigt att höra om Pettson men som tidigare inläggare håller jag med om att han troligtvis levt det bästa liv en katt kan få!

Underbara bilder från ateljén! Blir alldeles avundsjuk. R och jag har alltid tyckt att ni bor så vackert och att få innjuta utsikten över Bergsjön från den framtida altanen måste bli oslagbart!

Skriver inte så många kommentarer här men kollar ändå din blogg mest varje dag. Känns bra att få se dina härligt färgglada kollage och se lite bilder som får mig att känna mig hemma!

Själv är jag ju purfärsk i bloggvärlden men det var väldigt kul att du hittade till mig. Så snabbt också...hur lyckades du med det?

Kram Trädgårdsdrömmar-Anna

Monica sa...

Sån fin liten Pettson. Det blir alltid tomt efter så många år men det riktigt syns på bilden att han haft ett bra kattliv.

cleo sa...

Vill bara säga att jag gjort ett inlägg om Dina lampor nu, med länk hit. Tack för att jag fick låna bilderna. Kram.

Humlan sa...

Det är klart att en så fin kattherre ska ha det varmt och gott i katthimlen!
Kram till er alla som saknar och sörjer!

Emma sa...

Vilken underbart fin katt. Jag kommer att tänka på Sissi, som jag växte upp med. Hon var ett halvår äldre än mig. Och dog när hon var sjutton - jag sexton. Det blev så tomt och konstigt efter henne. Jag kan fortfarande idag, sexton år senare drömma om henne ibland. Kärleken till djur är så fin!

Mamselamsen sa...

Oh.... nu är det sorg i de Värmländska skogarna.

Jag tänker som jag brukar göra. Han sitter nu på samma molntapp som min mamma sitter på. Tyvärr börjar det bli rätt trångt där... men alla som sitter där, dinglar med benen... även Pettson!

Gagga sa...

Men så goa ni är alla ni som förstår hur ledsamt o tomt det känns nu utan Pettson. Märks på de två yngre kattpojkarna o taxfröken Freja att de undrar o letar.

Måste säga välkommen till er som är helt nya besökare( Anna Stilla, Anna Trädgårdsdröm o Emma) här på min blogg! Så roligt att ni hittat hit!
Att jag hittade till "En trädgårdsdröm" beror på att jag då o då brukar kolla på min räknare var mina besökare kommer från. Klickade mig vidare där o upptäckte till min stora glädje att det var du ANNA som jag ju känner:) Så roligt att du börjat blogga. Och om växter!!! Det är ju också något som jag älskar. Ta med dig R. o kom hit när ni är i närheten härnäst!

Tack allihopa!!!

Linda K sa...

:*(

gagga sa...

Tack Linda!