fredag, mars 30, 2007

Önskar er alla en....

15 kommentarer:

Monica sa...

Ha en trevlig helg, du också! Själv ska jag jobba både lördag och söndag... :(

londongirl sa...

Trevlig helg önskar jag dig och Bosse! Njut av våren och ha det gott!

Ilva sa...

Tack det samma kära Gagga, hälsa Bosse o Ilva!

cleo sa...

Detsamma önskar jag Dig! Njut av solen. Ljuset i ateljén måste vara underbart nu. Mmmm!

Anonym sa...

Ha en god helg på dig. Själv skall jag på kurs och förkovra mig i ämnet Knytte. En granne har lurat med mig som ledare. Vet vad jag skall göra hela helgen för en gångs skull. Stora M ser fram emot en ensamhelg med barnen. Malin

Anonym sa...

Säger detsamma till dig!!!!

cleo sa...

Är det jag som har konstig fantasi, eller var det en erotisk touch över den senaste bilden? :-)

Gagga sa...

Hej på er allihopa! Nu är det söndag kväll o om jag summerar helgen så blev den precis så bra som jag önskade här för oss. Hoppas ni också har haft det bra!
Cleos sista kommentar fick mig att titta extra på bilden :) Tog den förra helgen i bäcken som rinner genom vår tomt. Solglitter i vatten o vått fjolårsgräs. Kanske nåt omedvetet gjorde att jag skar hål i bilden o använde den så här o nu :) Och förresten gluttar ni sen upp på min banner så är den ju tydligen också erotisk. Märkte jag heller inte förrän nån med analytisk blick påpekade det i en kommentar. Kul med bildanalys. Mera sånt!!!.

Mette sa...

Det var längesedan jag hälsade på här! Jag har haft problem med Internetet men nu har jag bytt browser och allt går så galant!

Anna sa...

Skönt att höra att helgen varit trevlig men kunde knappt varit annat med det underbara väder vi haft här i Värmland!

Tack för tipset om utlottning av trädgårdsmässebiljetter (vilken jag mer än gärna besökt) men som du såg med egna ögon så var jag ju tvungen att jobba... ;)

Gagga sa...

Hej Mette! Roligt att du är i farten igen!

Anna! Det var så kul att hitta dig där i blomsterhavet. Rätt plats för en med trädgårdsdrömmar. Jo den helgen var underbar men nu ligger jag med näsan i vädret i hög feber efter en våldsam form av försenad vinterkräksjuka. Inte mycket påsk hos mig inte, men det får gå.

Cornelia sa...

Såg hos Ilva att du var sjuk. Stackare. Bliv frisk! Krya på dej! Tag en påsksup! Bosse får servera!!

Gagga sa...

Jaa du Cornelia.. när man inte ens orkar blogga då ÄR man sjuk. Ofrivillig bantning... klarar inget annat än avslagen cocacola o blåbärssoppa ... men nu är jag ledig så jag kan ta det lugnt o hämta krafter. Glad påsk på dig!!!

londongirl sa...

Krya på dig Gagga! Nu ska vi njuta av påsklov och bara ta det lugnt. Saknar inte du dina trevliga hönor nu i påsktid med tanke på äggen?
Glad Påsk önskar jag dig och Bosse och er familj!

Gagga sa...

Tack Londongirl! Åh vad jag saknar mina hönor. Köpeägg blir aldrig detsamma o jag saknar deras närvaro runtomkring mitt hus. Men hoppas på nya framöver o hoppas också på att hinna få njuta något av mitt påbörjade påsklov. Meningen är att jag ska resa till Sessan på torsdag. Måste bara få krafter tills dess.
Önskar att du helhjärtat får njuta av DITT påsklov!