lördag, mars 17, 2007

Restgarnsstickning





13 kommentarer:

Cornelia sa...

Vilka vackra färger. Ser ut som tavlan som hänger vid soffan i ateljen på bild nr fyra uppifrån i föregående post. Eller är det en synvilla? Jag gillar verkligen de där varma tegelfärgerna.

londongirl sa...

Tänk så vackert det kan bli! :)

Anonym sa...

Härliga färger. Tänk så fint det kan bli av gamla garner som bara ligger och skräpar

Alison sa...

Du är helt fantastiskt kreativ! Jättefint!

Gagga sa...

Cornelia :) Dig kan man aldrig lura :)

Londongirl:) Stickade "bilden" efter att vi varit i Cornwall för snart 18 år sen. Blev inspirerad av ett kyrkogolv.

Gunnel :) Ja o sen ligger en massa stickalster o skräpar i åratal :)

Alison :)Joodå men här har Photoshop hjälpt till med kreativiteten. Mitt enkla orginal hänger just nu i ateljén o syns på en av bilderna härnedan.
Ser att den nedre av de här oranga bilderna ser mest ut som en solblekt gammal Pelle Wävaregardin :)

Anonym sa...

Snyggt som sjutton! Gagga i egen hög person!

cleo sa...

Men åh, så vackert. Underbart mättade och brända toner.

cleo sa...

Får jag låna Dina bilder på lamporna och skriva ett inlägg om dem? Med länk till Dig så klart. De är så fina, så fina och jag tänkte att antingen har Du, som den kreativa kvinna Du är, gjort dem själv, eller så är det svindyra designlampor från Paris som kostar 25000:- styck! De ser så exklusiva ut i sin avskalade elegans. Underbart återbruk, jag applåderar och lyckönskar till fyndet. Samt till förmågan att se vilka pärlor de var! :-)

Helena på Roomservice sa...

Tjena tjejen! Tack för födelsedagshälsningen! Du måste kolla den adressen du skickade med som avsändare på min blogg. Den är helt fel, man hamnar inte på din blogg.

STOOR KRAM finingen.

Strumpstickan sa...

Ingen kan trolla med bilder som Gagga:)

Gagga sa...

Tack till Anne-Maj o Cleo!

Cleo! Visst får du använda mina bilder o skriva om lamporna. Känner mig bara hedrad. Du gör det när det passar dig. Har tänkt mig att komma med fler bilder på dom o visa hur fina de är när de är tända kvällstid och berätta lite mer om deras historia i samband med att jag berättar om övrigt återbruk jag inrett ateljén med. Du ser ju att jag bl.a har en stor Kosta Boda-monter. Den fyndade jag när en porslin/glasaffär slog igen före jul i Arvika. Kommer att byta ut deras logga mot min egen så småningom för jag ska ju inte sälja deras produkter precis. Mer fakta om lamporna hittar du på mina olika kommentarer i förra inlägget.
Välkommen hem till Sverige igen Helena! Bra att du talade om att jag klämt till med nån märklig adressversion hos dig. Har rättat till det nu i min senaste kommentar hos dig.

Strumpstickan! Tack! Blev så full i skratt när du skrev att jag kan trolla. På 70-talet kom det ut en textilbok som hette "Trolla med trAsor" o den var mäkta populär. Det skulle hållas en utställning på det temat o mitt bidrag hette: "Trolla med trOsor" : Jag klippte helt enkelt upp alla mina trista trosor o virkade en kvinnobild. Den blev refuserad. Hehe :)

art[e]fact sa...

Men gud så vackert!! Underbara färger i kombination och mönstret, ja, man blir paralyserad :)

Gagga sa...

Så roligt att du gillar det här art[e]fact! Tack!