lördag, september 15, 2007

Fågel, fisk eller mittemellan?

När vi var liten lekte vi stundtals en lek som hette "Gömma nyckeln". Möjligen tyckte jag det var roligt då.... MEN INTE NU!!!!!!!
Någonstans finns den för mig just nu viktigaste nyckeln gömd. Jag har tydligen även tappat min gamla praktiska mediala förmåga, eftersom jag inte kan känna av var nyckeln behagat gömma sig. Finns det någon fungerande "Saida" därute som kan hjälpa mig? Måste ju in i ateljén.

7 kommentarer:

Matilda sa...

Tappar vi bort något i vår familj så letar vi alltid i skorna. Detta efter att min far en gång tappade bort alla sina kreditkort och polisanmälde detta. Någon dag senare hittade jag dem i hans skor... Själv hittade jag en borttappad cykelnyckel i en av mina skor en gång!

Anonym sa...

Nix pix, inga mediala förmågor hos mig, tyvärr! Hoppas nyckeln kommer till rätta snart!

Anonym sa...

Du tänkte säkert så här "jag lägger den här för då kommer jag ihåg var den är"

Cornelia sa...

Nej jag kan nog inte hjälpa dej... du måste backa bandet och tänka baklänges tills du kommer fram till var du har lagt den.

ROOM AND SERVE sa...

Du är utmanad :)

Tankevågor sa...

Fickor! Har du letat i alla? Man har mer fickor än vad man tror när något är borta. Har du använt någon annan väska eller korg och lagt den i?

Håller tummarna för att du hittar den snart!

Gagga sa...

Matilda önskas välkommen till min blogg! Du anar inte hur många gånger vi vände upp o ner på allt i sko o stövelväg och väskor o fickor och ja alla tänkbara o otänkbara ställen blev genomsökta.

Pethra! Min gamla avsomnade förmåga har inte dykt upp igen, men däremot nyckeln :)

Gunnel! Trodde nog jag hade gjort det, men icke....

Cornelia! Oj vad jag backade. Det visade sig att nyckeln försvunnit redan på tisdagen.

Roomservice! Lite bråttom nu men jag ska.

Londongirl. Den låg i gräset. I det gräs vi genomsökt gån på gång, dag efter dag. Den bara låg där i måndags, som återbördad av de underjordiske.