lördag, mars 04, 2006

Mer än nog

9 kommentarer:

Ilva sa...

men nog sa vackert! Kommer ju ta en stund att smalta bort forstas...kom ner till mig stallet fast sag just jag sag just att det ar snovarning pa tisdag trots att det skall bli 8 grader..

Bloggblad sa...

Snömängden är ungefär som här - men stugan är vackrare.
Och den undre bilden - där finns inget att klaga över. I stan är det mindre vackert med den skitiga snön.

Gagga sa...

Ilva! Vore jag ledig ett tag till komme jag på stubinetten. Utvilad o sugen på sol o vår;)

Bloggblad! Snön är vit o ren, men ändå visade det sig att katterna gav skitiga spår efter sig härinne. Till sist kom vi på att under verandan fanns ingen snö. Det är där de tar skydd i väntan på att bli insläppta.

Cornelia sa...

Mycket snö här med, börjar räcka nu. Men vackert på bild är det ändå!

Gagga sa...

Cornelia! Det fortsätter snöa. Fy attan! Bosse har åkt skidor i två dar, men jag vägrar. Vore det kramsnö. skulle jag gå ut o bygga nåt spektakel......
Nu längtar jag efter att ta bilder på spirande grönska.

Anonym sa...

Kloka katter du har. Det skulle vara kul med kramsnö så att man fick se vad du kunde bygga för "spektakel". I skolan har vi frusit is och gjort konsverk utomhus. :)

Gagga sa...

Londongirl! Blir säkert tillfällen till det :)
För två år sen när jag jobbade på gymnasiesärskolan, byggde vi ett lodjur i naturlig storlek o målade det i "rätt" färger. Gissa om det väckte uppmärksamhet. Sen när det tinade ner blev det allt ruskigare. Till sist bara en gul fläck :)

Gagga sa...

Gunnel! Har faktiskt inte tagit ett enda spadtag i snön, om jag ska vara ärlig. Bosse får sköta det. Min dåligt läkta handled gör att jag slipper ;) (Ibland har man nytta av eländet ;))
Här sluttar marken både ovanför oss från skogen o sen ner mot sjön så jag ser framför mig floderna o leran som kommer att "förgylla" våren ;)

Gagga sa...

Gunnel! Huvudsaken är att det blir vår:)