tisdag, april 11, 2006

Mönstermonstret Gagga *uppdaterad o dammig*

Jag är inte så värst noga på att se på TV.
Följer en enda serie just nu. På måndagar; "Möbelhandlarens dotter". Den är otroligt bra tycker vi båda. Nåt nyhetsprogram per dag brukar annars vara lagom.
Är det sport så låter jag Bosse titta. Och sport är det ofta. Men nu kom jag på att jag faktiskt vill se på TV, mitt i Bosses hockeymatch. Tror bestämt jag ska gräva fram en gammal TV som jag tror står i ett hörn av mitt textilrum ovanpå. Om jag gräver rejält bakom vävstolen, i högar av garn o mattrasor o blåser bort nåt kilo damm, så kanske jag hinner se kvällens avsnitt av Bästa Formen, som ikväll ska handla om mönster o ornamentik. Börjar nu kl. 20.30 på tvåan.
*Mönstermonstret Gagga med dammvippa i högsta hugg skyndar från datorn*

En halvtimme senare:

*Besviken o dammig Gagga återvänder till datorn*

Det var verkligen inte mödan värt. Varför påannonserar man ett program så totalt fel. Vadå mönster??? Vadå ornamentik??? Lurad!!! Såg inte av nåt sånt o inte nåt annat heller som jag inte sett tidigare, i detta skittråkiga program. Slängde tillbaka tyghögarna över den gamla TV:n. Omönstrade tyger dessutom. Garnerna tog jag med mig ner, för att sticka fler omönstrade väskor. Dammet fastnade på min helsvarta outfit.
"Mycket väsen för lite ull", kan man säga. Eller snarare "Mycket damm för lite mönster".
Nu ska jag sticka lite o se på hockey. Man måste ju hålla formen.


8 kommentarer:

Gunnel sa...

Haha...den serien ser jag också. Men jag trodde den hette Skohandlarens dotter. Så intresserad av TV är jag. Det är det enda jag ser just nu..men imorgon börjar det någon hundserie...den ska jag förstås kolla på

Humlan sa...

Jaha, det programmet skulle man kanske ha sett... men nu är klockan över 9 och programmet är slut!
Var det bra? :-)

gagga sa...

Gunnel! Hihi! Märkte du att jag hade skrivit Matthandlarens dotter? Möbelhandlarens dotter är det ju. Har ändrat nu. Vi är nog ungefär lika intresserade :)
Tycker särskilt om återblickarna i serien. De svart/vita scenerna. Pojken som spelar möbelhandlaren som ung är ju helt suverän.

Humlan! Jag lovar, du missade INGET. Skittråkigt o dåligt! Ska aldrig mer se på Bästa Formen, om så .... ja jag vet inte vad. Kolla min uppdatering!

londongirl sa...

Vad roligt att höara att serien verkar bra....jag har spelat in den. Den där ....någon vem det nu vars dotter ;)Kommer heller aldrig ihåg vad något heter. Ska se den när jag får Påsklov.

Humlan sa...

Jamen då fick du ju fram garneran ialla fall! Tråkigt med slöseri med tid, men nu vet vi, ytterligare ett program som inte är vad de lovar...

Jag håller just nu på att sticka en väska i bomullsgarn och funderar på hur jag ska fixa fodret, för det lär behövas ett sådant... Handtaget är beställt, men har inte kommit än och några andra delar letar jag fortfarande efter, så den blir nog klar lagom till sommaren.

Mamselamsen sa...

Tv.... vad är det?

Stickbloggen sa...

Själva tittade vi med förväntan på senaste scifiserien 'Bones' igår för att bli besvikna på vilket skräp det var 'suck'

gagga sa...

Londongirl! Jo den är bra, mycket bra, ovanligt bra.

Humlan! Inte mycket som är värt att se. Stickade åtminstone under tiden, så det var inte helt bortkastat. Kan inte se TV utan att sticka. Somnar annars :)
Låter spännande med din väska. Lägg in bild på din blogg,please!

Mamsan! En ful klump som stjäl tid från folk ;)

Monica! Ibland provtittar vi när det ska börja nåt nytt o kontaterar oftast o tämligen raskt; "Ytterliga nåt skit vi slipper se" :)