söndag, april 02, 2006

Slurp

8 kommentarer:

Bloggblad sa...

Är det från ditt badkar när du tvättat lille Bloggblad i [oôva]?

Rosvikstjejen sa...

Underbart vacker bild som samtidigt känns lite skrämmande.
En virvel som drar mig in i sitt djup! Så känner jag mig just nu! Men ändå så känns den trygg och lugnande. Kan vara en virvel som tar mig ut ur djupet! Spännande med dessa gissningsfoton. Jag tror att det är...

mammakatt sa...

glass eller vispgrädde? :)

Mamselamsen sa...

Asch, det är ju en naturbild som hon massakrerat.

The Pale Green Woman sa...

nejmen NU ser jag ju, det är kalven Ilva som har nystat ihop höet så att det ser ut som pastanystan!

gagga sa...

Hej tjejer!
Ursäkta att ni inte fick varken text till bilden (jo det skulle ha varit en sån) eller någon ledtråd. Fick nåt konstigt flimmer på ena ögat så jag klarade inte att sitta vid datorn.
Bara skit med mig på sistone.
Den som kom närmast, ja faktiskt hade rätt var självaste Mamsan.
Bilden föreställer (föreställde) en liten bit natur som tittade fram ur snön. En rosaaktig sten med grön, skön mossa. Och så började snön vräka ner igen o jag blev så ilsk så jag vrängde till bilden o tyckte den såg ut att säga ;"slurp". Sen blev det stopp på kärringen :)

Anonym sa...

Bilden och kommentarerna fick mig att skrtatta. Gagga! Det är trist med handleden, vad händer nu förutom sjukskrivningen?

gagga sa...

Anne-Maj! Ja inte händer här mycket. Handen är dock yttepytte lite bättre. Vågar knappast skriva det. Och förkylningen är väl på återtåg, men orken är noll. Har varit på bibblan o lånat hem kilovis med fler böcker idag. Sover mycket, när jag inte läser. Väntar på sol o vår!