söndag, mars 11, 2007

Trist



Två av de bloggar jag hade med på min länklista, går inte längre att nå eftersom de tydligen bara släpper in inviterade bloggare. Då jag inte blivit inbjuden så plockar jag med sorg bort er härifrån. Känns lite trist.


5 kommentarer:

Monica sa...

Å. Gagga, visst vill jag bjuda in dig till min lösenordsskyddade blogg. Jag hade ett inlägg där jag efterlyste mailadresser till dem som ville läsa men jag hade nog inte inlägget ute länge nog.

Kan du inte maila mig din mailadress (på monvik@spray.se) så lägger jag till dig?
När du sedan läser bloggen, förstår du varför jag inte vill att den ska vara offentlig.

Gagga sa...

Monica! Jag kräver inte på något sätt att bli inbjuden, men tycker det är så synd att inte alla bloggar kan vara offentliga. Du har säkerligen starka skäl att behöva ha det så. Det respekterar jag givetvis. Jag saknar dig o ska maila dig min address. Sen gör du som du själv vill. Men det är ju ingen mening med att lägga dig tillbaka på min länklista eftersom ingen kan nå dig den vägen. Puss till Yffen!

Anonym sa...

Vad skönt att det ordnade sig. Det är svårt med rätta mejladresser. Hoppas det går bra med den andra:-)

Fin bild! Nu svamlar jag och den rätta platsen för mig just nu är sängen:-)

Vi på Kantarellen sa...

En av dem är inte jag heller inbjuden till.... du vet vem. Men det har visst hänt grejor där... jag mailade en viss person och frågade och fick därmed svaret. (Ja, du vet vem)

Men visst känns det trist att känna sig "ratad".

Anonym sa...

Hej alla godingar. Hos oss är ni alltid välkomna !

"Gagga" (Margareta) du har idag utsetts till dagens bloggvän i vår blogg - som tack för ditt trevliga besök på vår blogg.

Vi ser med spänning fram emot att läsa om ateljén

"Målarn och alla vi andra i Göteborg"