torsdag, april 12, 2007

Bloggpärlor


Bland mångfalden av bloggar, hittar man då och då riktiga pärlor. Här är två nya jättefina bloggar,som jag är helt övertygad om kommer att bli minst lika spännande fortsättningsvis. Klicka på mina bilder, så kommer ni till En trädgårdsdröm respektive Grön längtan! Helt säker på att fler liksom jag lägger dem till sin länklista.

12 kommentarer:

londongirl sa...

Riktigt trevliga bloggar båda två.

Du Gagga, hur blir man egentligen när man dricker björksav? ;-)

Mamselamsen sa...

Hipp hipp. Jättejobb framför dig. Kolla hos mig!

Anna sa...

Tack som ödmjukast för denna presentation! Kul att du tycker om min blogg! :)

Annica sa...

Instämmer med Anna. Kul att du funnit min blogg!!!

Gagga sa...

Londongirl! Visst är de fina. Och kvinnorna bakom dom är också två verkliga pärlor.
Hur man blir av björksav? Hehe, jag har inte druckit sånt sen jag var liten, men jag måste nog säga att saven steg rejält i gubben efter vårens intag ;)

Åh, milda makter, Mamselamsen, vilket hästjobb!!!!Du får vänta tills efter helgen. Nu tänker jag ta ett annat tåg.

Anna o Annica! Ja inte fick ni vara hemliga för mig speciellt länge. Såååå roligt att ni börjat blogga båda två. VET att det kommer att bli mycket trevligt att skåda hos er. Hoppas riktigt många har tittat in till er idag. Pingar ni på Nyligen? Lycka till nu!

cleo sa...

Tack för tipset, det måste jag kolla in! Ha en trevlig helg och njut av solen!

Gagga sa...

Tack detsamma Cleo! Njuter av sol o vin i Stockholm just nu.

Anonym sa...

Nu saknar jag min trädgård ännu mera :O)

Mette sa...

Hm... jag som inte ens inreder min balkong får prestationsångest. Men nu har jag i alla fall köpt fröer och ska sätta lite kryddor. Så kanske att balkongen kan bli fin i år ...

Gagga sa...

Gunnel! När man ingen trädgård har drömmer man om paradisiska odlingar, o när man har möjligheterna önskar man stundtals man hade bara en balkong. Vi människor är märkliga, men oftast underbara :)

Mette! Gör som jag; köp små kryddplantor i grönsaksavdelningen på din matvaruaffär o plantera om i större kruka med bra jord. Blir snabbt stora o ger mycken glädje. Trist att behöva vänta på seg frösådd.

Rosvikstjejen sa...

Så här i vårtider känns det spännande med nya trädgårdsbloggar. I år ska jag försöka förvandla min lilla uteplats till ett grönsaksland. Pojkarna kräver det nu när vi inte har landet kvar. Hoppas på bra tips på dina tipsade bloggar.

Gagga sa...

Rosvikstjejen! Ja av de där två energiska damerna kommer vi att få många tips o härlig inspiration.