söndag, april 29, 2007

Terra

21 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som en väldans fin keramikplatta....men det är nog torr jord. Jag såg något liknande idag. Är det klokt eller.....? Lite väl tidigt för att vara så torrt

Cornelia sa...

Fint... det där gillar jag.

Annica sa...

Jättefin bild. Det där gillar jag också.

Monica sa...

Att torr jord kan bli ett så fint konstverk! Det gäller att se alla möjligheter, som du gör. (För det är väl torr jord?)

Gagga sa...

Hej allihopa! Jo det är torr jord, eller snarare torr lera. I ett nygrävt dike i kanten mellan trädgård o kohage. Kan inte låta bli att se mönster i allt :)
Trevlig Valborg!

Anna sa...

Trevlig valborg på dig också Gagga!
Ljuvliga lerfoton...mycket jordnära! ;)

Gagga sa...

Tack Anna o alla ni härovan!
Har jobbat idag o spädde på med ett par utvecklingssamtal efter arbetstid. Skippade brasor o körsång.

The Pale Green Woman sa...

Jag blev plötsligt så törstig.

Inga M sa...

Va kul! Du har också fotat sprucken jord. Om Du kollar på min blogg under kategorin "Bilder och figurer" så hittar Du en av mina sprucken-jordbilder någonstans!

Jag är jätteglad att Du kommenterade på min blogg för nu hittade jag hit och hit kommer jag att gå ofta även om jag inte alltid lämnar en kommentar. Ser att Du varit på Rackstadvernissagen. Vi ska besöka utställningen senare. Jag köpte förresten en tavla av Jörgen W som han har på Hästen- i -konsten utställningen här i Årjäng på Travmuséet. Jag kan inte hämta hem den förrän i september när utställningen stänger.

Gagga sa...

PGW! :) Kanske man skulle ha en sån bild i reklamen för div. läskande drycker :)

Inga! Varmt välkommen till min blogg!
Har förgäves letat efter din sprucknajordbild, men fick se mycket annat spännande.

londongirl sa...

Om man har sådär torr hud hjälper bara Kanebo! Dyrt som sjutton men ack så bra! ;-)

Gagga sa...

Londongirl! Hehe, det vill jag kalla rejäla självsprickor. Kanske bilden skulle platsa som "före Kanebo" i reklamen ;)

Inga M sa...

Gagga: Jag är lessen, det var inte meningen att luras med den spruckna jorden-bilden. Jag måste ha tagit bort den vid något tilfälle. Rensar ibland på bloggen. Jag ska se om jag har den kvar någonstans så ska jag lägga ut den igen.

Frida sa...

Vilken härlig struktur!

Gagga sa...

Inga! Din bild är ju jättefin!

Frida! Fascinerad av strukturer o mönster.Naturen är den främsta formgivaren.
Ser du kattens tassavtryck i den nedre vänstra halvan?

StellaPolaris sa...

jo fi sakran så vackert, hade en utställning för två år sedan jag kallade för "terra icognita"...är "nybloggare" så jag kollar runt lite och lägger till bloggar i min länklista...den här kommer jag att länka till/ha det!

cleo sa...

Så fint med bilden på jorden. Fascineras alltmer av stort och smått i naturen, det dyker upp skönhet där man minst anar. Trevlig helg!

neta sa...

Kul att höra från dej!! Den unga trevliga mannen tyckte också det, han ser verkligen fram mot högstadiet och bildlektionerna. Det trodde man ju inte pga att han har dom problem han har. Men det verkar som om du lyckats ta fram hans skaparglädje. Det är inte alla lärare som har den förmågan,så sträck på dej!! kram neta

Gagga sa...

Stellapolaris! Välkommen till min blogg! Ska bli kul att följa ditt bloggäventyr :)

Cleo! Tack! Ja, skönhet kan finnas på de mest oväntade ställen. Jag slutar aldrig att förundras. Trevlig helg önskar jag dig också! Och mycket sol och mycket skönhet :)

Neta! Fantastiskt att hitta dig på nätet. Vi ses ju inte så ofta numera. Måste titta in i din nya butik nån dag.
Ser också fram emot att få ha din fine son som elev. Konstigt, tycker inte det är längesen du själv var min elev.
Tack Neta, du sprider alltid värme o glädje! Kram tillbaka!

Mette sa...

Det var ett tag sedan jag tittade in! Är inte så bloggig - så jag skriver mest och flyr sen från bloggen. Nu tittade jag in här och skulle skriva visa saker. Men visa saker som en kommentar på jord? Erhm.... jo...

Jag tycker att du visar genom jorden på allts förgänglighet. En dag uppstår vi och en dag blir vi till just jord. Inom den postmodern... bla bla...

Ett försök! Hahhahah.

Gagga sa...

Mette! Glad att se dig här igen. Det är allt bra dåligt med mitt eget bloggande också. Har hur mycket helst att blogga om egentligen, men tiden räcker inte till just nu.
Din bildanalys var djupsinnig. Det är väl sån torr o sprucken jord det blir efter gamla kärringar som mig, skulle jag tro ;)
Vem vet vad som döljer sig just i dessa jordkokor. Jag bor ju på ett uråldrigt boställe.