torsdag, april 19, 2007

Lite fest mellan varven är aldrig fel.

Mellan påskens kräksjuka o dagens färska ryggskott, hann jag lyckligtvis ha förfärligt trevligt. Var i Stockholm under den gångna helgen o deltog tillsammans med ett sextiotal andra, i Sessans stora fest. Roligt att få träffa ännu fler av hennes härliga vänner; skolkompisar o arbetskamrater från olika skeden i hennes liv, släktingar och vänner från nu o då.... Givetvis fanns där förutom Sessan o mig många fler bloggare på plats; bl.a.: Caroline, Fashionista, Brunchgirl, Populärkulturjunkien, Mitt liv som kund, Elisabeth, X-libristrion, 3/5 Bokhoror...... Mina egna bilder blev inte särdeles lyckade, så om ni är nyfikna på att få några glimtar från kvällen, kan ni klicka HÄR o titta på Sessans egna mingelbilder.

4 kommentarer:

londongirl sa...

Ser verkligen trevligt ut på festen. Tycker att både din och Sessans klänningar är jättevackra. Du är verkligen elegant Gagga!

Jag tycker man alltid känner sig så fin i klänning. :-)

Men ryggskott?! Vad trist! Hoppas Bosse kan fixa till dig på något vis....han kan väl dra i någon kota? Nähä, inte det. Krya på dig!

Rosvikstjejen sa...

Nej men har då fått ryggskott nu igen. Trist att det ska bli så här när ni har haft det så trevligt på festen. Håller tummarna att skottet åker upp i träden i stället så att du får känna dig kry.
Jättefina bilder på Sessansblogg.

Malin sa...

Ser ut som att festen blev lyckad!! Upptäckte en tjej från min kurs bland gästerna - Ulrika!
Hoppas du snart blir bra i ryggen!

Malin

Gagga sa...

Londongirl! Vilka kontraster vi är därjag o Sessan. Hon i Karen Millen o jag i Jordnära. Hehe! Egentligen skulle jag ha haft en ny kreation från danska Uno, men fegade av någon anledning ur. Ryggen kändes av redan på festen, men mjuknade efter några vinglas. Kul var det!

Rosvikstjejen! Usla rygg! Har varit hemma två dar nu pga den. Har ju inte tid. Utvecklingssamtal i mängd att klara av osv. Ja du o Londongirl ni vet. Men har bestämt mig för att inte ge upp. SKA INTE bli liggande denna vår som jag blev ifjol.

Malin! Ja det blev en intensiv Stockholmsvistelse. Jätteroligt fast ryggen stelnade till redan på festen.
Världen ÄR liten. Vi träffar visst samma människor alltsom oftast du o jag. Ulrika hade jag dock inte träffat förr. Jättefin tjej!