måndag, april 23, 2007

Nu har jag gjort det igen


För att slippa se alltför luggsliten ut när jag skulle resa till Stockholm, med anledning av Sessans fest , köpte jag en svart trenchcoatKappAhl i Arvika . Nöjd med köpet. Kändes helt perfekt. Men den glädjen varade inte så länge.
Nu, drygt en vecka senare, är min trenchcoat puts väck och i min hall hänger istället en annan, nästan likadan, svart trenchcoat. Även den från KappAhl, men med främmande doft och med, för mig okända, svarta små skinnhandskar i fickorna. Alltså; någon annans trenchcoat, o någon annans handskar!!!
Attans, nu har jag gjort det igen!!! För inte alltför längesen kom jag hem i nån annans skor. Men det var i skumrasket efter en fest, och mer lättförklarligt. Nu hade jag varit på Rackstadmuseet i fullt dagsljus och slängde det som jag trodde var min trenchcoat över armen o for hem o hängde den i min hall.
Först idag märkte jag fadäsen.
Hmmm....Tänk om det är Anitras!!!
Det doftar lite dyrt om den minsann. Och handskarna.... de är gjorda av det tunnaste, finaste skinn. Hmmm...
Så Anitra, eller nån av er andra som var på vernissageRackstadmuseet i lördags; nosa nu lite extra på den svarta KappAhls-trenchcoaten som hänger i din hall! Doftar det Gagga om den, o är dess fickor tomma, så hör av dig, så vi får byta tillbaka!
Vem vet, kanske händer det nåt spännande tack vare förväxlingen, den här gången också, precis som sist.

(Foto: Sessan)

18 kommentarer:

Anonym sa...

:O)
Kan bara säga att jag skulle bli tokig på mig själv om jag skulle göra så här. Fast det är klart...vem mer än jag har fickorna fulla med bajspåsar (dock oanvända) och hundgodis.

B*i*g*g*i*s sa...

Bytt e' bytt, heter det väl? Så den rocken har du nog sett för sista gången. Tråkigt när det händer, hoppas den du fick var nästan lika ny i alla fall. Och handskarna fick du ju liksom på köpet...
Om du åker till Kil på fredag för invigningen av naturreservatet, kanske du kan byta den mot en annan? Och då får du dessutom träffa min artist, som sköter själva invigningen... Kram till dig

Ilva sa...

Det kanske är en omedveten längtan efter att byta skinn?

cleo sa...

Jag var inte där och den enda trenchcoat jag har är starkt rosa! ;-)

Mette sa...

Det kanske är Göran Perssons? Han kanske gillar att gå i kvinnokläder. Hm... så tror jag att det är.

Gagga sa...

Gunnel! Ja man får vara glad så länge man kommer hem i sina egna byxor ;)

Biggis! Befarar tyvärr att jag aldrig återser min rock. Bytte verkligen ner mig. Den här är inte lika snygg o inte lika ny och handskarna är pyttesmå. Inget för mina stora bonnnävar. Såg i bladet att C. ska inviga naturreservatet i Kil. Ska du också dit ?

Ilva! Ja nåt fel är det! Glad jag kommer hem med rätt gubbe åtminstone ;)

Cleo! Det skulle vara lag på att att folk hade olika färg på sina trenchcoatar. Smart att ha en rosa. Nästa gång köper jag en illgrön o trycker mitt namn på ryggen.

Mette! Om nu Göran har storlek M så är det kanske hans ändå.
Men jag lutar nog hellre åt att det är Anitras. När jag bytte åter till mina rätta skor fick jag ju träffa ett gäng alpackor. Tänkte att jag skulle få träffa en äkta dromedar den här gången ;)

Cazookie sa...

Hej!
Ville bara flika in och saega att jag alltid blir imponerad naer aeldre menniskor skriver bloggar. (allta folk oever 30 :P )

Jag skulle bli saa stolt oever min mamma om hon bloggade!!

Gagga sa...

Hej Cazookie och välkommen till min blogg! Ja i det här huset bloggas det för fullt trots att jag är över 56 o min gubbe som bloggar på BOSSE E är hela 60 :) Dottern bloggar givetvis också (Sessan com) o det är väl från början hon som fått igång oss, så du kan väl också sätta sprätt på dina gamlingar :)

Linda K sa...

nedrans! men lite spännande också :) vad jättefin du är på bilden! lite lik julianne moore.

Gagga sa...

Linda! Har väl inte gett upp hoppet om en lycklig upplösning.
Men vad du är snäll mot en gammal luggsliten tant. Julianne Moore? Var tvungen att googla på namnet o kände ju igen henne när jag fick se bilderna. Har så svårt att komma ihåg vad nutida skådisar heter. (Var så mycket enklare när de hette Doris Day, Allan Ladd o sånt lätt) :) Ja, ja, hon är ju 10 år yngre. Om 10 år kanske hon ser ut som jag gör nu , stackarn! Men TACK, erkänner att det piggade upp :)

B*i*g*g*i*s sa...

Nej, Gagga. Jag ska tyvärr inte det. Officiellt har vi avslutat vårt samarbete och jag har en massa annat jobb. Men flera gånger har jag tänkt att jag skulle åka med... Men jag har nog bestämt mig för att inte göra det...

londongirl sa...

Har du hört talas om namnlappar? Men du skulle verkligen behöva STORA såna isydda i kläder och skor. Du kan väl designa några såna, snygga lappar : "Tillhör Gagga". Sen kanske du kan få behålla dina kläder.

Men det där med lamadjuren var väl i alla fall spännande. Blir det någon liten lamabebis som kompis till kalvarna?

Emma sa...

Ha ha ha! Sicken fadäs. Och du fick ett par handskar på "köpet".

Gagga sa...

Biggis! Synd! Hade du varit där hade jag nog försökt åka dit.

Londongirl! Tydligen är tiden mogen för mig att sy i namnlappar. precis så som man gjorde när man hade dagisbarn :)
Vågar nästan inte tänka på de små alpackabebisarna. Har inte tid o ork just nu, men VILL HA!!!

Emma! Jaa, o jag retar mig så på att behöva använda någon annans kappa. Och handskarna är alltför små så de har jag definitivt inget bruk för. Har förgäves försökt efterlysa min egen.

Linda K sa...

det är dagens sanning! :)

Gagga sa...

Linda K! Puss på dig!

Anonym sa...

Gagga. Igen? Du borde märka "GAGGA" på jackan:-)

Gagga sa...

Jo, Anne-Maj, jag är hopplös. Det blir till att märka med stora illgröna bokstäver i fortsättningen.