söndag, juli 03, 2005

Besök från AgnefittNu har dom åkt tillbaka till Agnefitt (så hette Stockholm från början, påstår Herman Lindqvist)
Det var förstås inga främlingar som kom, utan Sessan o D.. Inte för att jaga räv precis, utan mest för att få träffa Åke o Fritte, mina nyaste katter. Det var en rödhårig dotter som kom, nån sån har jag aldrig haft förut. I påskas var hon svart, o gången därförut blond.... Ja, har man bara en unge så är det ju trevligt att få en ny variant av densamma då o då. Och har man nu fött o gött en datakonsult så fick hon allt lov att jobba lite gratis o hjälpa mig med mina tekniska bekymmer vid datorn. Min blog fick sig en liten ansiktslyftning, o nu tror jag t.o.m. att jag ska kunna plocka in en o annan bild. Hade tänkt mig att visa hur Stockholmare jagar räv och det är inte precis nån nakenchock... D höll däremot på att få allergichock. Det blev troligen för mycket nosande på djur o natur. Han är inte van vid så mycket frisk luft, så snuvan går säker över när han får andas in avgaser igen. Ska väl visa Åke o Fritte också om det går. Sessan blev så oerhört förälskad i dom så jag kollade faktiskt hennes resväska innan hon for. Hon hade inte packat ner dom. Förresten så misstänker jag hon hade färgat håret för att matcha katterna

Bilder blev det, men varför hamnade dom just där? Sessan, Sessan kom tillbaka! Hjälp!!! Du kan få Åke!!!

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Bilder har jag lyckats få till, men hur i hela friden fick du in en besöksräknare? Det finns ingen på min blogg. Måste det till en stockholmare för det?

Anna sa...

Vilka undebart söta kattungar! Såå mysiga!

Anonym sa...

Nej Bloggblad, det var inte jag som fick dit besöksräknaren, utan det var naturligtvis min tekniska guru o dotter. Hon kanske kan hjälpa dig också. Har du bara nån trevlig katt, så kommer hon direkt!

Anonym sa...

Anna! Du ska få se mer av dom, jag lovar!