tisdag, juli 05, 2005

Lukta kändis

Läste i Aftonbladet idag om att kändisarna lånar ut sina namn till diverse parfymer. Usch! Inte för att jag vet hur Britney Speers o de andra luktar, men...neej!!! Nån sån parfym kommer jag aldrig att köpa. Har man läst "Parfymen" av Patrick Süskind vill man inte ha parfym med människonamn på.
Lukter, dofter är ju jätteviktiga! Måste berätta om när jag var ute o promenerade i skogen tillsammans med en kollega. Den omisskännliga doften av räv nådde min känsliga näsa, och jag frågade om hon kunde känna detsamma. Vadå, sa hon, jag tycker det luktar karl jag! Undrar vilka hemska karlar hon brukar nosa på.

8 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Britney Spears parfym luktar faktiskt OK. Och JLo är min favorit nummer 1.

Anonym sa...

Tvivlar inte på att dom doftar gott, men tror inte att du läst Süskinds "Parfymen!

Ilva sa...

men var har du varit idag? Inga djur bilder...haller pa att samla mig infor hundfotot som jag maste gora...

Anonym sa...

Efter att ha vaknat i vargtimmen o känt en sugande lust att gå upp o blogga, förstod jag att det var bäst att ta en "vit dag". Har nästan klarat det.
I morgon kör vi hö igen. Men var lugn! Snart ska du få se på snoken Sören!

Bloggblad sa...

Vilka kändisar finns det att lukta som? Lill-Babs efter en svettdrypande show? Christer Sjögren.... nog med förslag. Jag håller mig till min doftfria tvål - så slipper både jag och omvärlden att storkna.

Gagga sa...

Lill-Babs efter en svettdrypande show, ja det luktar jag nog själv just nu mellan hölassen.......
Christer Sjögren vill jag bara inte tänka på, men jag hade en tjur en gång som hette så o du vet kanske hur tjurar luktar. Att han just fick heta så, var bara för att vi hade "öppen gård" på den tiden, o man vill ju gärna få folk att skratta.

Bloggblad sa...

Nu har jag läst artikeln om kändislukter i en riktig papperstidning (känns nästan overkligt...) och det var ju inte som jag trodde - dom lånar bara ut namnen... jag trodde man kunde lukta som dom gör EGENTLIGEN.

Gagga sa...

Jag upprepar: läs "Parfymen" av Patrick Süskind!!!