onsdag, juli 13, 2005

I skuggan

Här hemma råder fridens liljor. Sitter mest i skuggan o funderar på lite lagom allvarliga grejer. T.ex. hur i all världen ni i denna värme orkar gå omkring insmorda i alla dessa krämer ni beskriver i bloggarna jag läser?
Mellan sittningarna försöker jag ta hand om de som behöver mig. Gamla föräldrar, torra växter, hungriga djur, försummad make.....
Osedvanligt glest med gäster. Var o en sitter väl i sin egen skugga. Inte ens ovälkomna gäster syns till. Inga rävar, Jehovas vittnen eller polska tavelförsäljare idag.
Bosse påstår att min mest använda skugga finns bak de svarta gardinerna, framför datorn.
I morgon ska jag vandra fram ur skuggorna, klä på mig o åka till Arvika. Ska ställa mig nära scenen så att di Leva kan vattna mig lite med sin berömda vattenkanna, ifall jag skulle råka svimma i värmen.

5 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag har också tänkt lämna min skugga idag. Har t.o.m. satt på mig kläder.

Theron o familj sa...

Samma här. Endast, 22 grader här!

Bloggblad sa...

Och jag undrar när jag skulle ha på mig alla smalremmiga urtjusiga sandaler som så många visar att de köpt. Och hur jag ens skulle få in fötterna i dom.
I sammanhanget framstår mina Birkenstock mer som skandaler...

Vi på Kantarellen sa...

Jag har ett par Birkenstock också....om än ganska långt in i garderoben

Gagga sa...

Jag äger inte ens ett par Birkenstock. Men mina fötter trivs ganska bra i fula sportsandaler, om jag nu måste ha nåt alls på dom. Märker att ni bor en bit från mig, för här känns det fortfarande bäst att vara barfota över hela kroppen.