tisdag, juli 05, 2005

Ovanlig tystnad

Bosse har varit så ovanligt tystlåten o väderspänd den sista veckan. Kan det ha nåt med mitt bloggande att göra tro? Råkade läsa lite högt ur Mamselamsens blog, o märkte hur han knep ihop i bägge ändar.

6 kommentarer:

Ilva sa...

Tycker mig marka nagot liknande hos min man...vad beror detta pa fragar jag mig?? Det tas liksom inte riktigt pa allvar. eller ar jag overkanslig?

Anonym sa...

Antagligen är jag inte riktigt närvarande själv. Datorn har blivit som en magnet. Han vet hela tiden var han har mig rent fysiskt i alla fall. Han är nog lite rädd för att bli citerad, eller beskriven.Men jag vet att det där med att Mamselamsen skrev om när hennes man fes, skrämde honom mest.

Ilva sa...

Jamen det kan val inte min man vara radd for, jag skriver ju mest om mat! Han som dessutom kollar sidan nar han ar borta o jobbar for att se vad det blir till middag. Han borde vara tacksam! Men halsa din man, om ni diskuterar det ngn gang, att det knappast ar nagon nyhet att folk pruttar! Sa han behover val inte oroa sig eller har han andra morka hemliga 'laster'? Beratta genast!!!

Anonym sa...

Tänker inte tala om hur underbar han är för då får jag inte ha honom för mig själv.

Vi på Kantarellen sa...

What!!!!!! Undrar om man skulle bli lite initierat seriös kanske. =)

Anonym sa...

Jag var tvungen att ta i lite, ifall han smygläser min blog. Sen tyckte jag inte att det riktigt passade sig särskilt bra att presentera honom i bild, i samma veva som jag visade mina husdjur. Kunde lätt missförstås.