fredag, juli 22, 2005

Fullmånenatt?

Det var den natten det! Men var fanns mångubben? Han syntes inte till på hela natten, åtminstone inte här, För jag var vaken. klarvaken, precis som som jag alltid är vid fullmånetid. Fick för mig att jag kanske lurat er lite. Den exakta mest magiska natten, var möjligen redan igår natt. Har ingen månkalender att gå efter, endast min månkänsliga kropp.
Bilden tog jag kl.04..00 från vårt sovrumsfönster!!! Bosse som vägrat tillbringa natten utomhus, snarkade så gott i sin säng, helt opåverkad av magin.
Och där vandrade jag allena i natten, från det ena fönstret till det andra, förgäves spanande efter mångubben som aldrig kom.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... nej, det är ingen palm men det ser ju faktiskt ut så på bilden *skrattar*

Ja, jag bor mitt på Hisingen i ett mysigt område med trevånings tegelhus från tidigt sextiotal som är k-märkt. Stormtrivs, och ett spottkast ner till kajkanten...

Bloggblad sa...

Ojdå! Var det därför jag drömde flera mardrömmar och vaknade gång på gång i natt... Jag trodde bara jag var varulvig om jag SÅG fullmånen...

Mette sa...

Oh är det så ljust hos er vid den tiden... Jag tror det är mörkt igen här i södern då.

Gagga sa...

-Jaså du Monica, nu försökte du villa bort att det var just under den palmen, jag såg på din bild, du tillbringade din fullmånenatt.

-Klart att du blev påverkad Bloggblad. Månen ser oss även om vi inte ser honom. Och kolla benen, de är säkerligen lite lurvigare än igår.

-Ja, solen går upp strax efter kl.04. o kommer väl så småningom ner till dig Mette.