måndag, juli 11, 2005

Dags för festival


Dom börjar samlas nu. För varje dag som går blir dom fler o fler. Bleka svartklädda varelser har invaderat mitt Arvika. Lika roligt varje år. Dessa damer som jag hittade på stationstrappan går säkert in gratis. Alla vi över 50 gör det! Vissa av oss får till o med visa legitimation (behöver jag säga vem). I år vill jag se o höra di Leva, Robyn o Lars Winnerbäck. Dags att plocka fram den lilla svarta o börja ladda!

15 kommentarer:

Ilva sa...

Ja de ser ut som de behover lite di Leva!

Gagga sa...

Ja, han får nog vattna dom lite med sin berömda vattenkanna, för dom verkade aningen torra.

Bloggblad sa...

... eller också skulle dom behöva jaga räv...

Gagga sa...

Måste säga att dom faktiskt luktade lite rävmat. Om än torrfoder.

Vi på Kantarellen sa...

Kanske hade dom trots allt en räv bakom örat.... därav lukten

Gagga sa...

Ska kolla om jag möter dom igen.
Frågan är om dom även hade nån halv-eller heldöd höna gömd nånstans.

Ilva sa...

Ursakta har, vadda ravmat i torrfodersmodell??? Ar det nat nytt forsok att halla honom fran honsen eller?

Gagga sa...

Du är rolig du! T.o.m när du inte vet om det. En räv utan prickar betyder på värmländska detsamma som om du skulle skriva rov med prickar på svenska.

Gagga sa...

Du är rolig du! T.o.m när du inte vet om det. En räv utan prickar betyder på värmländska detsamma som om du skulle skriva rov med prickar på svenska.

Stickbloggen sa...

Så ni bor i festivalstaden, hoppas ni får en trevlig en då:)

Anonym sa...

Festa ordentligt och hälsa alla mina gamla polare! Känns lite konstigt att inte åka på festivalen i år, men lite skönt också :)

Ilva sa...

Ja men de ser ut som de skulle kunna lukta det med utan att ga in pa detaljer! Och jo jag inser att det latt blir kul utan prickar men jag ar sa van att jag inte ser det langre. Borde nog titta lite mer. Eller hitta nagot program sa att jag kan skriva bokstaverna som saknas direkt, sa traaakigt att klippa o klistra...

Gagga sa...

Ilva! Oftast blir det ändå prickar över dina a:n o o:n, åtminstone på min skärm, för den är full av flugskit. Ursäkta att min förra kommentar blev dubbel! Fattar som vanligt inte varför.

Gagga sa...

Monica! Vi får allt lov o förflytta oss ett par mil för att komma dit. Men Arvika är vår stad , o även kommunen heter så.
Förstår att du är för ung för att komma in gratis, men dina ungar är kanske snart festivalsugna. Välkomna på festival!!!

Gagga sa...

Jessica! Jag ska gå fram på nån scen, gärna den största du vet, gripa en mikrofon o meddela publiken: "tyvärr så kunde inte Jessica komma i år. Men ni får försöka ha lite skoj i alla fall!"