måndag, juli 11, 2005

På spaning i Glava

10 kommentarer:

Ilva sa...

det var da sannerligen en kort spaning, maste vara aningen dott i Glava av doma av langden pa ditt inlagg!!!

Gagga sa...

Nej där var det ganska livat, trots att jag höll på att dö av hettan i glashyttan!

Ilva sa...

jomen sen kom ju spaningen! Forsokte ju bara vara ROLIG!! For du hade inte hunnit fa in sjalva texten! Men hur gor du for att fa ihop text o bilder? Mina bilder kommer alltid overst! Ar det svart? Jag har ju ingen bloggande dotter jag...inte an iallafall

Gagga sa...

Ilva! Jag vet ju inte alls hur man gör. Bilderna kommer alltid i fel ordning. Måste komma på nåt sätt att tänka bakvänt när jag skriver.
För den bild som kan ses först, hör ju ihop med det sista i texten o tvärt om... förstår du vad jag menar? Det gör inte jag. Och Sessan har annat för sig.

Ilva sa...

Vad anvander du for 'fotoservice? Blogspots egen? Eller nagon annan?

Gagga sa...

Ilva! Använder inte min flickr här, för jag kom på att då var det lite för lätt (om nån nu var intresserad), att hitta bilder jag inte vill visa här.
Hämtar istället bilderna från "mina bilder", där jag lagrar bilderna från min kamera, o andra bilder jag sparat. Når dom på nåt sätt när jag klickar på bildsymbolen på mitt dashboard, o fortsätter sen till vänster , bläddrar... o vips...så hamnar dom på fel ställe!!!

Ilva sa...

Men jag gor ocksa sa o de hamnar i ratt ordning iallafall aven om jag garna skulle inkorporera dem i texten. Om du lagger in alla pa en gang samtidigt som du skriver texten sa kommer den du bestammer forst overst, iallafall blir det sa for mig. Om man tar en i taget sa far man tanka tvart om, den forsta kommer sist/langst ner. Vad trakigt det kanns att avhandla sana har fragor nar jag helst skulle vilja ha en personlig assistent... sur pa mina barn ar jag ocksa...latmaskar!

Gagga sa...

Kära "brevvän"!
Det ser ut som om vi har en egen liten chat här. Häftigt att få så grymt många kommentarer, fast man bara fick till en sketen rubrik.
Men du räknas bara en gång per dag på min besöksräknare.
Vi hörs!

Ilva sa...

Man kan ju bara UNIK en gang!

Gagga sa...

I det här fallet är det så ja!