lördag, juli 09, 2005

Ladan är fylld och den gudasände har cyklat hem till sig. Sen kom regnet, räven, åskan o strömavbrott, i nu nämnd ordning. Det sistnämnda var värst. Eftersom man allt oftare numera t.o.m.kan vakna i vargtimmen o känna suget efter att gå ner o blogga, blev den flera timmar långa avhållsamheten svår. Men, jag märker att det åskat lite varstans idag, för inte ens Mamselamsen hade 20 kommentarer under sitt senaste inlägg. Men det tar hon snart igen.
Passade på att trimma Freja för första gången. Nödvändigt, men ack så olikt sig hon blev. Bosse påstår att hon fick en sån frisyr som lesbiska tjejer brukar ha. Han har bestämda åsikter om frisyrer den mannen. När jag i vintras bröt högerarmen o klippte av mitt långa hår för att orka sköta det, påstod han att jag såg ut som nåt mellanting mellan Maud Olofsson o stormen Gudrun. Har låtit det växa sen dess o har nu nån form av page som alla andra bildlärare brukar ha.
Hann att åka till stan o handla också. Det var också nödvändigt, för nu har vi lekt "Här har du ditt kylskåp" i snart en vecka. Minns ni det programmet?
Ska gå ner till näckrosorna nu snart. Igår kväll var den gudasände med oss o badade.
När vi låg där alla tre o svalkade oss, kom en båt med två personer som rodde drag. Ljudet bärs lätt över vattnet, o jag hörde tydligt när en av dom sa: "Det är fullt med käringar i vattnet". Det var tydligen två feminister, för dom gjorde ingen skillnad på oss.
Nu ska jag skynda mig o posta detta innan strömmen försvinner igen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha, du verkar ju hur cool som helst! Önskar min egen mor hade lite av dina takter. Keep it up!

Gagga sa...

Ja, visst är jag cool, även om jag just nu skulle behöva ett dopp till!
Frågan är hurpass cool min egen dotter tycker att jag är.

Theron o familj sa...

Du är rolig du! *Sitter och fnissar*

Vi på Kantarellen sa...

Har din dotter kommit över tonåren, tycker hon säkert att du är hur cool som helst. I en tonårings ögon, är nog alla förädrar pinsamma.

Gagga sa...

Hon är 28 o beundrar mig i smyg