tisdag, juli 26, 2005

Dagens post

Fick lön idag. Och jag som knappast gjort nåt annat den senaste månaden än att sitta här o blogga. Fick dessutom ett erbjudande från Femina . Om jag återkom som prenumerant, så skulle jag få ett magnethalsband. Jag vill inte ha magneter runt halsen. Vem vet vad som skulle fastna i det, så som jag skrotar omkring. Prenumererar inte på nåt längre. Har t.o.m. sagt upp Vi tidningen som jag varit trogen sen tonåren. Den bytte stil, så adjöss med den. Vår Trädgård stressade mig till sist, så nu måste dom locka mig med nån "jättebraig" grej, för att lura dit mig igen. Och bokklubbarna jag lämnat? Vad får jag om jag kommer tillbaka?
Land kommer utan prenumeration. Den är tydligen Bosses facktidning. En riktig kärringtidning!!!Annonsen på baksidan av senaste numret fick mig att ryyyyysa. En likkista som såg ut som en rödmålad stuga med vita knutar. Det fattades bara små balkonger att sätta blommorna i. Neej det är inget dåligt skämt, det är alldeles sant. Jag kan väl i o för sig tänka mig att dö i min faluröda stuga med vita knutar, men jag vägrar med bestämdhet att bli begravd i en. Den hade förresten inga fönster heller o ingen dörr. Jag skulle spränga den inifrån hur dö jag än vore.
Bosse får byta fack.
Han får nog snart skaffa sig en egen dator också, för han har svårt att komma åt här. I morse var jag snäll nog att bara lägga ut lite bilder. Det gick fort, så då kom han åt att betala ut lite löner till sina farmartjänst gubbar. Jag klippte lite gräs under tiden. Nu har vi bytt maskiner igen. Bosse är iväg och klipper gräs långt bort i Bortan. Ja, det heter faktiskt så där en av hans tanter bor.
Kollade min E-mail. Fick ett "Nigeriabrev" från Sierra Leone o återigen ett mail där någon påstod att min flickvän inte var nöjd med min erektion. Han från Sierra Leone lovade guld o gröna skogar, men det har jag redan. Nån flickvän har jag dock aldrig haft o vill ingen ha.

13 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag vet ingen som kan behandla det svenska språket som du! *smörar järnet, för jag snott från dig idag, utan att fråga*

Ärligt... det är en fröjd att läsa dina inlägg-

Gagga sa...

Tack snälla! Men du verkar vara den enda som tycker det. Ingen mer har läst det här. Snyft! Bara Mamselamsesen tycker om mig...
Och det är verkligen inte fy skam.
Tack igen! Du får sno så mycket du vill här i fortsättningen!!! Nästan (men glöm inte att länka hit sen)

(Det är lite synd om mig överhuvudtaget i dag förstår du...)

Fler bekräftelser TACK, så jag kommer ännu en bit högre upp över svack-kanten

Anonym sa...

Din blogg ligger får och med idag stadigt på min favoritlista, helt underbara inlägg!

Gagga sa...

Eftersom jag har varit lite Hitmahoa självplågaree hela dagen, kunde jag inte låta bli att plåga mig själv ännu mer, innan dagen var slut; jag har cyklat mer än en mil o jag bor inte precis på slätten! Kommer hem o slänger mig in halvdöd framför datorn o hittar en alldeles färsk beundrare. Precis vad jag behövde. TACK MARIA!
NU ska jag minsann kolla dig också!

Karin sa...

Ååhh, du är världens bästa Gagga!

Jag skulle inte klara en dag utan att läsa din blogg!

KRAM Karin

Gagga sa...

Hej Mette! Jag är också arg på musen idag, men får väl stå ut med den jag har.
Jag har också ätit lakrits, men det fanns bara lakritsströssel i mitt skåp.Längtar alltid efter lakrits när det är synd om mig.
Lycka till med supermusen!

Gagga sa...

Oj! Medan jag skrev till Mette, hade Karin kommit hit. Oj, jag blir bara gladare o gladare.
Tack Karin! Du är också jätteviktig för mig!

Vi på Kantarellen sa...

Länka? Är du galen...jag måste skaffa en fil mag i det först.

Gagga sa...

Lugn, bara lugn. Min Sessan öppnar "Tantakuten" inom kort!

Ilva sa...

Men jag kommer ju ocksa hit fler ganger om dagen o du vet ju hur mycket jag saknar dig nar du ar ute pa aventyr...det var bara att jag inte hade nagot att saga igar. vanta du bara till senare i dag sa skall du fa se...

Gagga sa...

Och jag som trodde jag skrämt bort dig häromdan, Ilva! Skönt att det inte var så. Så klok du är som bara skriver när du har nåt att säga, till skillnad från mig...

maruschka sa...

Alltså, nu får du ge dig!
Jag njuter obetingat av att läsa din blogg trots att jag för tillfället bara har ETT öga att läsa med (se min blogg som INGEN annan läser)...*s*

Gagga sa...

Tack Maruschka!
Nu är jag pigg o glad igen!
Akta ögat!