måndag, juli 11, 2005

Lite variation förnöjerDet är ju trevligt med lite variation. Idag har jag på något sätt lyckats med att skicka iväg en rubrik, INNAN jag skrivit någonting alls. Brukar ju göra tvärom, och jag vet inte hur man rättar till sånt, och jag kan fortfarande inte länka.....Bilderna hamnar där de hamnar, för att inte tala om texten....... Men ni får ta mig som jag är tills Sessan rycker in igen. Har försökt klara mig själv länge nu. Sessorna i Stockholm har ju så mycket att göra. Eller vad säger ni, Mamselamsen o Silvia, som ju också har sessor i Stockholm?
I går tog jag semester och reste ända till Glava. Huvudsyftet var att se Marita Olssons utställning. Marita f.d. kurator, omskolade sig till möbelsnickare o gör idag inte bara fantastiska möbler o annat vackert i trä, utan har skapat o driver även sveriges enda turkiska bad. Vilken kvinna! Hon blev lite bekymrad när jag började fota o undrade om det var industrispionage. Nej, det blir ingen träslöjd för min del, klarar inte ens textilen nu med min dåliga finmotorik. Jag ville bara ha lite bilder till min blog.
Köpte en av de stora träfåglarna till mig själv, samt ett vackert hängskåp som jag ska ge bort i 50årspresent till min lillasyster. Finns inte med på bild ifall hon kollar. Du önskade sig ett Maritaskåp, eller hur?

Fast det var så hett ute kunde jag inte låta bli att leka lite "Hitmahoa självplågaree", o titta in glashyttan. Bilderna därifrån blev inte särskilt sevärda.
Men sen vid glasskiosken träffade jag en söt liten Carma Bräck o hennes stolta farmor, dom gjorde sig bra på bild. Jag sa ju att jag var i Glava. Han som kör fortare än fort hade rest tillbaka till USA.
Själv reser jag tillbaka till Glava på fredag för att hämta skåpet o min fågel. Den hönan blir svårsmält för räven!

6 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Japp en Sessa I S-holm och en calua i LA. Tack o lov för damen i S-holm. Hon hjälper mig med det mesta vad gäller datorer.

Gagga sa...

Jag såg att din Sessa var på väg till Drottningholm förut. Skulle hon på Sessmöte?
Min mailade att hon varit på Haga igår. Där brukade det finnas Sessor förr i tiden i alla fall.

Vi på Kantarellen sa...

Inte en susning.... men för modligen. *ler*

Gagga sa...

Tror inte att nån av dom använder hjälm.

Anonym sa...

Klart man inte använder hjälm ;)

Gagga sa...

Jessica! Varför står inte det på löpsedlarna då! Ditt huvud är väl lika värdefullt som Maddes!?